Bästsäljande klockor 2021

2021 har dragit igång och klockor säljs som smör, intresset är större än någonsin på marknaden och de olika varumärkena lanserar mer och mer klockor. Därför har vi på klockfeber bestämt att göra en lista på de bästsäljande klockor 2021 baserat på vad vi ser ute bland klocknördar samt diskussioner med butikerna.

1# Bästsäljande klockor 2021; Seiko 5 Sports

Inte första tävlingen som Seiko 5 Sports vinner, men denna klocka bara fortsätter sälja som smör, kanske för att den finns i många färger som passar alla med en klassisk och välkänd form i sin dykarboett. Klockan har vi skrivit om en del här tidigare så spana gärna in vår fullständiga artikal här. Och den om hela Seiko 5 Sports Serien här.

Longines-HydroConquest-Automatic-41mm
Longines-HydroConquest-Automatic-41mm

2# Bästsäljande klockor 2021; Longines HydroConquest 41mm

Denna klockan är en som syns ute på forumen och grupperna, den är riktigt populär med sin nya keramiska boette och speciellt med denna väldigt speciella gröna färgen. Denna precis som ovan nämnda klocka kommer i många färger vilket verkar vara ett tema för året.

CERTINA-DS-Action-Diver-38mm-3
CERTINA-DS-Action-Diver-38mm-3

3# Bästsäljande klockor 2021; Certina DS Action Diver 38mm

Certinas senaste släpp kniper gievtvis en plats på listan över de bäst säljande klockor 2021, klockan börjar komma ut på andrahandsmarknaden i sina första exemplar och folket gillar den mycket med sitt solida urverk och shyssta blå färg.

Vilken klocka är bäst säljande 2021?

Seiko 5 Sports säljs mest till antalet