Bästa Herrklockorna 2022

Söker du efter en ny klocka och är på jakt efter den bästa herrklockorna 2022 så har du kommit helt rätt, det finns mycket nytt men även en hel del som håller sig kvar även under detta året på våra årliga lista över de bästa herrklockorna 2022.

Certina-DS-action-Diver-38
Certina-DS-action-Diver-38

Bästa Herrklockorna 2022 #1

Kommer givetvis det allra senaste från Certina, deras nya 38mm dykare är redan en av de stora snackisarna och klockindustrin älskar det. Man vågar äntligen kapa ner ordentligt på storleken mot de tidigare 43mm klockorna och gör det i Two tone, och adderat en grön bexel, detta är det absolut snyggaste klockan hittintills och den kommer bli svårslagen under året det är vi helt säkra på. Givetvis finns den i fler olika färger men denna gillar vi lite extra. Se den hela artikeln om denna klocka här.

ORIS-Carl-Brashear-Calibre-401-Limited-Edition
ORIS-Carl-Brashear-Calibre-401-Limited-Edition

Bästa Herrklockorna 2022 #2

Har vi ORIS-Carl-Brashear-Calibre-401-Limited-Edition, klockan är limiterad till 2000 exemplar, har en gångreserv på 5 dagar, och en boett av brons tillsammans med ett riktigt coolt nylon natoband. Subsekundvisaren gör också att det är en av de bästa herrklockorna 2022 redan idag. Denna tycker vi ni bara måste spana in.

Bästa Herrklockorna 2022 #3

Seiko 5 Sports kniper en plats bland de bästa herrklockorna 2022, de kommer på tredjeplats för att de alltid kommer vara en evig trotjänare till både nya och gamla klocknördar vilket vi på klockfeber gillar, också att den kommit i så många varianter och även lite olika prisklasser är roligt då man kan få mycket ut av denna nästan perfekta boett och design. Spana in vår fulla review av den blå Seiko 5 Sports klockan här.

TISSOT-SEASTAR-1000-CHRONOGRAPH
TISSOT-SEASTAR-1000-CHRONOGRAPH

Bästa Herrklockorna 2022 #4

Tissot Seastar 1000 är en klocka vi på Klockfeber också gillar, den är populär men ändå lite ovanlig att se på folks armar vilket vi tycker är lite extra roligt för då kan du köpa något som garanterat går hem, men ändå sticka ut lite då inte så många har den, just kronografen blir också lite större och ger klockan en lite mer robust känsla.

CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition
CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition

Bästa Herrklockorna 2022 #5

Den sista platsen på listan årets Bästa Herrklockor 2022 kniper Casio, och inte med vilken Casio som helst, utan en av deras Limiterade utgåvor från den extremt populära och storsuccen Casio G-Shock Square serien med klockan som heter: CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition, långt namn men en klocka som är minst lika cool som namnet är långt.

Vart köper man då de bästa herrklockorna 2022?

Dessa klockor finns givetvis på flera olika kanaler att hitta och även i fysiska butiker, vi brukar oftast handla på nätet då det nästan alltid är extremt enkelt att skicka tillbaka en klocka om man inte är nöjd och det är smdigt då det är få fysiska butiker som kan hålla alla dessa klockor i butik. Vi gillar dock när nätbutikerna har en fysisk butik då det alltid känns lite extra tryggt och handlar därför ofta på klocka.se men även manussonsur.se då de har varit med länge men även är duktiga på att hålla sitt utbud nytt, relevant och ibland också lite roligt med spexiga limiterade klockor.

Vi på Klockfeber har under 2022 redan testat en extrem mängd klockor och detta är resultatet av det. Vi gillar klockor och vill därför dela med oss av våra tankar till er. Listan består i år av 5 klockor men under årets gång kommer vi göra fler spaningar och lägga upp fler nya intressanta klockor som kommer, så se till att ni signar upp på vårat nyhetsbrev ifall ni är intresserade att få mer liknande information som denna artikeln med de bästa herrklockorna 2022 under året.