Populära herrklockor 2023

Vi har samlat de mest populära herrklockor 2023 så att du med säkerhet kan känna att du gör ett tryggt och bra köp. Vi har listat de mest populära herrklockorna just nu. I år är det trendiga och klassiska klockor som tillhör de mest populära herrklockorna år 2023.

Populära herrklockor #1

CERTINA DS Action Diver 38mm

Nummer ett av populära herrklockor 2023 är DS Action Diver 38mm från CERTINA.

Det är en klocka med flertalet olika urtavlor, antireflexbehandlat safirglas, med en diameter på 38 mm. Boetten är av rostfritt stål. Färg på både boett och armband är silver. Klockan är vattentät och har en klassifikation på 30 bar (300m). I klockan sitter ett automatisk urverk av hög kvalitet. Denna är helt klart klockan som startat utvecklingen av något mindre dykarur vilket fler företag börjat med.

Populära herrklockor #2

TISSOT PRC 200 Chronograph

Nummer två av populära herrklockor 2023 är PRC 200 Chronograph från Tissot.

Det är en vit urtavla med safirglas. Diametern är 42 mm och tjocleken är 12 mm. Boetten är av rostfritt stål. Både armbandets och boettens färg är silver. Armbandets bredd är 19 mm. Klockan är vattentät med 20 bar (200m). Klockan har även tidtagningsfunktion.

Populära herrklockor #3

LONGINES Heritage Flagship

På plats nummer tre av årets populära herrklockor för 2023 är Heritage Flagship från LONGINES.

Det är en klocka med vit urtavla som har safirglas. Diametern är 39 mm. Boetten är av rostfritt stål i silver. Armbandet är av läder i brun färg. Klockan är inte klassificerad som vattentät och har en klassifikation på 3 bar (30m) vilket innebär att den tål enklare vattenspray/regn. I klockan sitter ett automatiskt urverk.

Populära herrklockor #4

Seiko 5 Sports

Som nummer fyra av populära herrklockor 2023 har vi Seiko 5 Sports och specifikt SRPD51K1

Detta är en obotlig klassiker och en av de mest sålda klockorna genom tiderna. Detta är den uppgraderade versionen som med 43mm diamater, automatiskt urverk och utformad som en klassisk dykarklocka. Den kommer i massvis med färger men detta är den som vi på klockfeber gillar mest. Läs vår specifika artikel om just denna klockan här.

Populära herrklockor #5

Casio G-shock Octagon

På plats fem av populära herrklockor 2023 är Casio G-Shock Octagon även kallad Casio Oak.

Det är en klocka med sportigt utseende och både digital och analog klockfunktion, samt massvis med extrafunktioner. Den är också årets mest prisvärda klocka med historia, funktion och varumärke som vi gillar. Därför får denna svarta gummiklocka en plats på årets topplista.

Populära herrklockor #6

Swatch Peanuts

Som nummer sex av populära herrklockor 2023 har vi Swatch Peanuts First Base

Swatch gör fräcka herrklocka och damklockor, just denna med en rolig urtavla som har snobben och gänget på. Swatch är ett märke som många samlar på och en stor anledning till deras popularitet är priset och deras coola designer. Man känner lätt igen en Swatch och detta samarbete med Peanuts och snobben gör den både unik men tydligt swatch designad. Klockan kommer med en quartz urverk som du enkelt kan byta batteri själv på när det behövs om kanske 3-6 års tid. En klocka vi på klockfeber gärna hade haft på handleden i år.

Missa inte spana in vår sida om populära damklockor om ni letar ännu mer inspiration gällande vad du vill köpa för klocka här näst kanske till din bättre hälft.

Vilka märken gör de mest populära herrklockorna i år?

Certina, Longines, Casio, Tissot, Seiko och Swatch gör årets mest populära herrklockor

Vad avgör vilka klockor som blir mest populära i år?

Det finns många kriterier gällande vilka klockor som blir mest populära under året, men design, unikitet men också marknadsföringen kring klockan

Vilken typ av klocka är populärast just i år?

Dykarklockan går ej komma undan, den är bland de mest populära klockorna på marknaden och har varit det under en period och ser inte ut att försvinna

Vilka färger har de populäraste klockorna i år?

Svarta klockor går aldrig fel och de är givet de finns med. Dock har de gröna klockorna ökat explosionsartat i intresse hos klockintresserade

Och hur skall man då förvara sina klockor? Spana in ovan coola klockställ från The Watchwrist

Populära herrklockor
Populära herrklockor