Populära herrklockor 2021

Vi har samlat de mest populära herrklockor 2021 så att du med säkerhet kan känna att du gör ett tryggt och bra köp. Vi har listat de mest populära herrklockorna just nu. I år är det trendiga och klassiska klockor som tillhör de mest populära herrklockorna år 2021.

Populära herrklockor #1

CERTINA DS Action Diver Powermatic 80

populara herrklockor 1

Nummer ett av populära herrklockor 2021 är DS Action Diver Powermatic 80 från CERTINA.

Det är en klocka med svart urtavla, antireflexbehandlat safirglas, med en diameter på 43 mm och en tjocklek på 13 mm. Boetten är av rostfritt stål. Färg på både boett och armband är silver. Klockan är vattentät och har en klassifikation på 30 bar (300m). I klockan sitter ett automatisk urverk av hög kvalitet.

Populära herrklockor #2

TISSOT PRC 200 Chronograph

populara herrklockor 2

Nummer två av populära herrklockor 2021 är PRC 200 Chronograph från Tissot.

Det är en svart urtavla med safirglas. Diametern är 42 mm och tjocleken är 12 mm. Boetten är av rostfritt stål. Både armbandets och boettens färg är silver. Armbandets bredd är 19 mm. Klockan är vattentät med 20 bar (200m). Klockan har även tidtagningsfunktion.

Populära herrklockor #3

LONGINES Heritage Flagship

populara herrklockor 3

På plats nummer tre av årets populära herrklockor för 2021 är Heritage Flagship från LONGINES.

Det är en klocka med vit urtavla som har safirglas. Diametern är 39 mm. Boetten är av rostfritt stål i silver. Armbandet är av läder i brun färg. Klockan är inte klassificerad som vattentät och har en klassifikation på 3 bar (30m) vilket innebär att den tål enklare vattenspray/regn. I klockan sitter ett automatiskt urverk.

Populära herrklockor #4

Calvin Klein City Chrono

populara herrklockor 4

Som nummer fyra av populära herrklockor 2021 har vi City Chrono från Calvin Klein.

Det här en fräck herrklocka med en grå urtavla som har mineralglas. Diametern är 43 mm. Boetten är av rostfritt stål i rosé färg. Armbandet är av läder i brun färg. Armbandets bredd är 20 mm. Klockan är inte vattentät och har en klassifikation på 5 bar (50m). I klockan sitter ett analogt quartzverk. Klockan har även en tidtagningsfunktion.

Populära herrklockor #5

Emporio Armani Renato

populara herrklockor 5

På plats fem av populära herrklockor 2021 är Renato från Emporio Armani.

Det är en klocka med blå urtavla som har mineralglas. Diametern är 43 mm. Det är en boett av rostfritt stål i silver färg. Armbandet är av rostfritt stål i silver färg. Klockan är inte klassificerad som vattentät och har en klassifikation på 5 bar (50m). I klockan sitter ett analogt quartzverk.