Pulsklocka bäst i test 2021

För dig som söker efter en pulsklockoa som är bäst i test 2021 kan vi rekommendera varumärken såsom FOSSIL, Garmin, Polar och TomTom. Du får då det du behöver avseende distans, hastighet och rutter via verktyg. Med dessa klockor kan du enkelt läsa ut hastighet, distans, men även plotta ut din rutt via verktyg som. När du köper en pulsklocka med GPS så påverkar det inte storlek särskilt mycket då GPS-mottagaren på pulsklockor generellt är mycket små. Det du istället behöver beakta vid jämförelse av pulsklockor med GPS är att de drar mycket batteri och behöver laddas ofta. Du kan slå av och på GPS vid behov vilket gör att du även kan använda klockan till vardags.

#1 – Pulsklocka bäst i test 2021

FOSSIL Smartwatch The Carlyle Gen. 5 44mm
FOSSIL Smartwatch The Carlyle Gen. 5 44mm

FOSSIL Smartwatch The Carlyle Gen. 5 44mm

Klassisk design med modern teknik. Denna 44 mm Carlyle HR-pekskärms pulsklocka är bäst i test 2021 eftersom den har ett rostfritt stålarmband, högtalarfunktionalitet, ökad lagringskapacitet och tre smarta batterilägen för att förlänga batteriets livslängd i flera dagar. Smartklockor som drivs med Wear OS från Google är kompatibla med både iPhone- och Android -telefoner.

#2 Pulsklocka bäst i test 2020

Garmin Instinct® Grafit 45mm
Garmin Instinct® Grafit 45mm

Garmin Instinct® Grafit 45mm

Robust GPS-klocka är pulsklocka bäst i test 2020 och framtagen för att tåla de allra tuffaste miljöerna. Den är tillverkad efter den amerikanska militärens standard för värme-, stöt- och vattentålighet (klassad till 100 meter). Pulsklockan har även en inbyggd 3-axlad kompass och barometrisk höjdmätare plus stöd för flera globala system för satellitnavigering (GPS, GLONASS och Galileo) hjälper till att spåra i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Ha koll på din puls, aktivitet och stress, och träna med förinstallerade aktivitetsprofiler.

Batteritid: upp till 14 dagar i smartwatch-läge, upp till 16 timmar i GPS-läge och upp till 40 timmar i UltraTrac™-batterisparläge (beroende på inställningar)