Användarvillkor

Senast uppdaterad 8 juni 2024

Välkommen till Klockfeber! Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår webbplats och innehåller viktig information om dina rättigheter och skyldigheter som användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa villkor.

Information om företaget

Klockfeber Media är företaget bakom denna webbplats. Vi är registrerade på Ola Hanssonsgatan 4, 112 52 Stockholm, Sverige. För att komma i kontakt med oss, vänligen ring 08-122 045 11 (vardagar 9-17) eller skicka e-post till info@klockfeber.se.

Användning av webbplatsen

Genom att besöka och använda vår webbplats, samtycker du till att följa alla tillämpliga lagar och föreskrifter. Du förbinder dig att inte använda webbplatsen för olagliga ändamål eller för att bryta mot någon gällande lag eller förordning.

Syftet med tjänsten

Klockfeber syftar till att hjälpa, vägleda och utbilda besökare inom ämnet klockor. Vi erbjuder gratis tillgång till våra publika artiklar som publiceras regelbundet och lockar ett stort antal återkommande besökare varje månad.

Finansiering och reklam

För att täcka kostnaderna för vår webbplats visar vi reklam och annonser. Klockfeber Media deltar även i olika affiliateprogram, vilket innebär att vi kan få provision från återförsäljare. Det finns flera betalningsmodeller för affiliates:

  • CPM (Cost Per Mille): Ersättning för varje tusen annonsvisningar.
  • CPC (Cost Per Click): Ersättning när en besökare klickar på en annons.
  • CPS (Cost Per Sale): Ersättning när en besökare köper en produkt efter att ha klickat vidare till en återförsäljare från vår sida.

De affiliateprogram vi främst använder är Adtraction, Adrecord, Adservice, Awin och Pricerunner.

Ansvarsfriskrivning

Alla skribenter på Klockfeber strävar efter att ta fram korrekta, sanningsenliga, objektiva och utförliga artiklar. Innehållet på vår webbplats är dock endast för informationssyfte och reflekterar våra skribenters personliga åsikter och erfarenheter. Våra skribenter är inte utbildade eller professionella inom området, och därför bör du alltid handla på eget ansvar när du köper produkter från återförsäljare som rekommenderas på vår webbplats.

Vi rekommenderar olika produkter som kan köpas från olika återförsäljare. Eftersom återförsäljare kan ändra sitt sortiment utan att meddela oss, kan Klockfeber Media inte hållas ansvariga för eventuella fel eller förändringar i produktutbudet.

Immateriella rättigheter

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till texter, grafik, logotyper, bilder och programvara, tillhör Klockfeber Media eller dess innehållsleverantörer och skyddas av upphovsrättslagar. Obehörig användning av innehållet kan bryta mot dessa lagar.

Länkar till tredje parts webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser. Klockfeber Media ansvarar inte för innehållet eller integritetspraxis på dessa webbplatser. Du besöker dessa webbplatser på egen risk.

Ändringar av villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Ändringar kommer att publiceras på denna sida och datumet för den senaste uppdateringen kommer att ändras. Vi uppmanar dig att regelbundet granska dessa villkor för att hålla dig informerad om eventuella förändringar.

Kontakta oss

Har du frågor om våra användarvillkor? Tveka inte att kontakta oss på info@klockfeber.se eller ring 08-122 045 11 (vardagar 9-17).

Tack för att du besöker Klockfeber!