Användarvillkor

Senast uppdaterad 4 feb 2021.

Klockfebers användarvillkor gäller för alla besökare och användare som använder sig av webbplatsen. En del av våra användarvillkor är även vår integritetspolicy.

Företaget bakom Klockfeber

Företaget bakom hemsidan heter Klockfeber Media och är registrerad på adressen Ola Hanssonsgatan 4, 112 52 Stockholm i Sverige. Önskar du komma i kontakt med Klockfeber Media kan du ringa 08-122 045 11 (vardagar 9-17) eller maila till info@klockfeber.se

Syftet med tjänsten

Denna webbplats syftar till hjälpa, vägleda och utbilda besökare inom klockor och har flertalet återkommande besökare varje månad månad. Det är kostnadsfritt att besöka och läsa de publika artiklarna som publiceras på Klockfeber. 

Så finansieras sidan

För att täcka våra kostnader för webbplatsen kan reklam och annonser visas på webbplatsen. Klockfeber Media deltar även i olika affiliateprogram vilket innebär att Klockfeber Media kan få en kommission från en återförsäljare. Det finns olika former av samarbeten och betalningsmodeller för affiliates. Det kan röra sig om att Klockfeber får ersättning för varje gång en annons visas (CPM), om en besökare klickar sig vidare till en butik (CPC) eller om en besökare på vår sida klickar sig vidare till en återförsäljare där vår besökare slutligen köper en produkt (CPS). De affiliateprogram som huvudsakligen används på Klockfeber är AdtractionAdrecordAdserviceAwin och Pricerunner.

Disclaimer och friskrivning för fel

Alla skribenter på Klockfeber gör sitt bästa att ta fram, sammanställa och publicera korrekta, sanningsenliga, objektiva och utförliga artiklar, men innehållet i de artiklar som publiceras på klockfeber är enbart för informationssyfte, det är våra skribenters personliga åsikter och erfarenheter. Skribenter på Klockfeber är inte utbildade eller professionella inom området och därför behöver du alltid handla på eget ansvar hos de olika återförsäljarna av de produkter som finns på webbplatsen. På Klockfeber rekommenderas olika produkter som konsument kan handla hos olika återförsäljare och eftersom återförsäljare från tid till annan kan ändra sitt produktutbud och sortiment utan att meddela Klockfeber kan Klockfeber Media inte hållas till ansvar gällande de produkter som du eventuellt väljer att köpa från någon av de återförsäljare eller tillverkade som rekommenderas på webbplatsen.

Har du några frågor om våra användarvillkor får du gärna kontakta oss.