Samarbeta med oss

På Klockfeber är vi passionerade för klockor och allt som hör till. Vi strävar efter att ge våra läsare de senaste nyheterna, djupgående recensioner och värdefulla guider om allt från klassiska ur till de senaste smartklockorna. Om du delar vår passion och vill nå en engagerad målgrupp, är ett samarbete med oss det perfekta valet.

Varför samarbeta med Klockfeber?

En dedikerad och engagerad målgrupp

Vår publik består av klockentusiaster som aktivt söker information och inspiration om klockor. Med ett samarbete når du direkt ut till en engagerad grupp som värdesätter kvalitet och expertis.

Högt förtroende och auktoritet

Klockfeber har byggt upp ett starkt förtroende hos våra läsare genom år av noggrant innehåll och pålitliga rekommendationer. Att synas på vår plattform innebär att ditt varumärke förknippas med expertis och trovärdighet.

Skräddarsydda samarbetsmöjligheter

Vi erbjuder flera olika sätt att samarbeta på, allt från sponsrade artiklar och recensioner till banners och sociala mediekampanjer. Vi anpassar varje samarbete för att bäst passa dina behov och mål.

Våra samarbetsformer

Sponsrade artiklar

Låt oss skapa engagerande och informativa artiklar som lyfter fram ditt varumärke eller produkt på ett naturligt och trovärdigt sätt. Våra skribenter har expertkunskap inom klockor och kan skapa innehåll som verkligen resonerar med vår publik.

Produktrecensioner

En detaljerad och opartisk recension på Klockfeber.se ger dina produkter den uppmärksamhet de förtjänar. Vi testar och utvärderar produkterna grundligt för att ge våra läsare en ärlig och insiktsfull bedömning.

Bannermarknadsföring

Placera ditt varumärke i blickfånget med våra strategiskt placerade banners. Vi erbjuder olika format och positioner för att maximera synligheten och engagemanget.

Sociala mediekampanjer

Nå ut till våra följare på sociala medier genom skräddarsydda kampanjer. Vi har en stark närvaro på plattformar som YouTube, TikTok, Instagram, Facebook och X, vilket ger ditt varumärke en bred och engagerad publik.

Så här börjar du samarbeta med oss

  1. Kontakta oss: Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller maila oss direkt på info@klockfeber.se.
  2. Diskussion och planering: Vi diskuterar dina mål och behov för att skapa en skräddarsydd samarbetsplan.
  3. Genomförande: Vårt team arbetar med att producera och publicera innehållet enligt överenskommelsen.
  4. Uppföljning: Vi analyserar resultatet och ger dig en rapport över kampanjens prestation.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt varumärke att nå nya höjder tillsammans med Klockfeber.

Vi ser fram emot ett givande samarbete!