Bästa Limited Edition Klockorna 2022

Limited edition klockor är något som vi klocknördar är rätt vana vid, men också något som vi älskar. At få möjligheten att förvärva något som vi vet bara är några få förunnat får helt klart många av oss att gå igång lite extra på just denna klockan. Därför vill vi på Klockfeber här via några av våra favoriter som kommit under 2022 som vi anser vara de roligaste eller bästa på limited edition klockfronten.

Skarmbild 2021 02 07 092938
SEIKO 5 Sports Gaara Naruto Limited Edition SRPF71K1

SEIKO 5 Sports Gaara Naruto Limited Edition SRPF71K1

En av de bästa Limited edition klockorna 2022 enligt oss på Klockfeber är såklart denna modell ur Seikos Manga serie, klockan är en sån som bör upplevas i verkligheten då tavlans struktur är helt otrolig, zoomar man ordentlgt på bilden kan man se mönstret som skapats vilket ger en sjukt häftg känsla. Även detta Natoband är next level med sömmar runt om och väldigt tunnt vilket ger en otroligt exklusiv känsla.

CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition
CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition

CASIO G-Shock Circuit Board Camouflage Limited Edition

Casio är en av mästarna när de kommer till Limited Edition, det som gör dem till mästare är just det att de gör mycket coola sammarbeten, klockorna är inte otroligt dyra så alla har råd med dem, och de är ofta riktigt snygga, vilket gör det självklart att Casio har med en klocka på Klockfebers lista över de Bästa Limited Edition Klockorna 2022.

ORIS Carl Brashear Chronograph Limited Edition 01 771 7744 3185 Set LS

Sist men absolut inte minst, antagligen faktiskt störst är Oris Carl Baschear, en klocka i helt brons, ett material som Oris är helt grymma på att arbeta med vilket gör de extra kul. Klockan kostar en slant men på de listor över de bästa klockorna för pengarna, kommer nästan alltid Oris högst, de är ett varumärke som bara är i början på sin resa och det är mycket uppskattat vilket gör att vi tror att dessa limiterade versioner bara kommer bli mer och mer eftertraktade.

ORIS-Carl-Brashear-Calibre-401-Limited-Edition
ORIS-Carl-Brashear-Calibre-401-Limited-Edition

ORIS Carl Brashear Calibre 401 Limited Edition

När vi ändå är inne på Oris så skall vi väl också nämna det absolut senaste från dem, och då just ytterligare en Carl Brashear Limited edition, denna klockan har ingen kronograf men ack så fin ändå, vi har en artikel om endast denna klocka så spana gärna in den för mer läsning.

Vad innerbär Limited Edition Klockor?

Det betyder att det endast finns ett numrerat antal klockor innan man garanterar att man skall sluta tillverka denna versionen

Hur många limited edition klockor finns det?

Antalet limited edition klockor är svårt att svara på då det blivit väldigt populärt att göra detta, men i artikeln ovan går vi igenom ett antal av de som är hetast just nu