Bästa Tissot Klockan

Tissot har ett stort utbud precis som många av de stora klocktillverkarna, detta kan göra det lite svårt att välja mellan alla dessa.

Därför skall vi här lista de bästa klockorna från Tissot för att underlätta för dig som vill ha en klocka från Tissot men inte vet vilken som är den bästa tissot klockan för dig.

1# Bästa Tissot Klockan –

Tissot PRX är den bästa tissot klockan enligt oss på Klockfeber idag, den är nysläppt och med ett nytt formspråk från Tissot, det borstade stålet gör sig otroligt bra mot safirglaset och de olika färgerna på tavlorna, den är quartz vilket många kan tycka är tråkigt, men dock gör det att prisbilden blir mer attraktiv och man slipper ställa in den de gånger man missat haft den på några dagar. Läs på mer om Tissot PRX här:

2# Bästa Tissot Klockan – Tissot Seastar 1000

Tissot Seastar kniper givetvis en plats på listan över den bästa tissot klockan, detta för dess variation i utbud och som vi nämnt tidigare här tycker vi denna med meshlänk samt grön tavla gör sig mest unik och cool.

3# Bästa Tissot Klockan – Tissot Visodate

Tissots Vissodate är det lite mer klassiska från Tissot, de kniper en tredjeplats på listan över bästa tissot klockan för att den just är lite retro, och att de gör de bra. Loggan är också inspirerad av deras äldre logga vilket är något vi gärna sett de gått tillbaka till helt och hållet.

När startades Tissot?

1853

Vart säljs Tissot?

Över 160 länder både online och i fysiska butiker

Vad är diamatern på Tissot PRX?

40mm

Vad är diametern på Tissot Seastar 1000?

43mm (på den vanligaste varianten finns större)

Vad är diametern på Tissot Visodate?

42mm