Blancpain X Swatch armband

Nu vet vi äntligen hur Blancpain X Swatch armbanden ser ut. Klockan i sig det gillar vi, men precis som MoonSwatchen så är det mycket diskussion kring armbanden.

Denna gång har man jobbat med ett såkallat natoband, vilket egentligen är ett namn på ett enkelt klassiskt tygband.

Blancpain X Swatch armband
Blancpain X Swatch armband

De ser betydligt bättre ut än MoonSwatch banden men något vi vet med Natoband är att de gör klockan väldigt tjock ofta, och Blancpain X Swatch Fifty Fathoms är ju en klocka som redan är några extra milimeter tjock så att byta band är vi övertygade kommer bli en stor diskussion.

Alternativa band till Blancpain X Swatch klockan

Natoband till Blancpain X Swatch ocean five

Blancpain x Swatch - Pacific Ocean
Blancpain x Swatch – Pacific Ocean

Natobanden är ett band som vi vet passar dykarklockor perfekt. Det har extra säkerhet i form av att de sitter fast på två ställen. Men baksidan att de kan göra klockan topptung ofta. Därför tror vi att de kommer vara extra poppis med single loop straps till denna klockan för att minska på tjockleken på klockan.

Canvasband till Blancpain X Swatch ocean five

Blancpain x Swatch - Arctic Ocean
Blancpain x Swatch – Arctic Ocean

Vår favorit till klockan är vi rätt säkra på kommer vara canvas, detta då de finns grymma original Fifty Fathoms klockor med denna typ av band.

Gummiband till Blancpain X Swatch ocean five

Blancpain x Swatch - Indian Ocean
Blancpain x Swatch – Indian Ocean

Gummibandet, ja det är ju det som MoonSwatch klockan hamnar på för det mesta, det är nog det alternativet vi hoppas kommer bli succe. Gäller dock att något företag löser ett riktigt shysst curvat gummiband som passar klockan perfekt.

Läderband till Blancpain X Swatch ocean five

Blancpain x Swatch - Antartic Ocean
Blancpain x Swatch – Antartic Ocean

Läderband är lite mer osäkert, kommer vi se några av dessa plast dykare på läderband? Ja garanterat kommer vi det men troligen kommer inte detta att bli den absolut största succen.

Sammanfattning av Blancpain X Swatch armband

Att vi kommer se denna mycket populära klocka på massa alternativa armband är ingen vild gissning. Vilket som kommer bli det mest populära är dock ännu oklart men vi gissar på gummiband eller canvas då de kommer spegla originalet och även göra den lite coolare än den är på original natoband.

Vilka armband kommer Blancpain X Swatch säljas på?

Originalbandet till Blancpain X Swatch är ett natoband av återvunnet material

Vilka alternativa band kan man ha på sin Blancpain X Swatch klocka

Blancpain X Swatch passar på allt från läder eller nato till Canvas och gummiband. Vi tror dock Canvas och Gummi kommer bli de mest populära armbanden.