Fulländad genomgång av Blancpain X Swatch armband 2024

Blancpain X Swatch armband har blivit en given diskussion sedan släppet av klockorna för ett tag sedan nu. Klockan är riktigt cool, och drar attention till Blancpain som varumärke vilket är otroligt kul. Att de skulle bli diskussioner och byten ifrån Originalarmbanden var ingen tvekan om sedan lansering. Original bandet är coolt men vi vet sedan moonswatch succen att armbandbytes hysterin är rejäl.

De ser betydligt bättre ut än MoonSwatch banden men något vi vet med Natoband är att de gör klockan väldigt tjock ofta, och Blancpain X Swatch Fifty Fathoms är ju en klocka som redan är några extra milimeter tjock så att byta band är vi övertygade kommer bli en stor diskussion.

Alternativa armband till Blancpain X Swatch klockan

Blancpain X Swatch Ocean of Storm Armband

blancpain x swatch armband ocean of storm
Blancpain x swatch – indian ocean

Ocean of Storm är den givna supersuccén av alla dessa Blancpain X Swatch klockor.

Armband till denna skönhet är enkelt, den skall såklart sitta på ett riktigt tight curvat specialanpassat gummiband med ett svart spänne. Det gör klockan helt rätt och ger den en riktigt grym bad vibe. Detta tror jag kommer bli årets sommarfavorit.

Blancpain X Swatch Indian Ocean Armband

blancpain x swatch indian ocean armband
Blancpain x swatch indian ocean armband

Gummibandet, ja det är ju det som MoonSwatch klockan hamnar på för det mesta, och det är även det som vi gillat mest på det vi sett av Blancpain X Swatch klockorna.

Våra vänner på Wristbuddys har varit snabba här och lanserat ett curvat gummiband som har perfekt passform för just Blancpain X Swatch klockan vilket är kul. Det är dessa band som blivit en toksuccé för MoonSwatch och som vi även tror kommer ta denna klocka till nästa nivå.

Till Indean Ocean klockan tycker vi att Wristbuddys lite mjukare band med lite textur passar perfekt, och ja heltgrönt varför inte den blir ju skitcool.

Blancpain X Swatch Pacific Ocean Armband

blancpain x swatch pacific ocean armband
Blancpain x swatch pacific ocean armband

Pacific Ocean klockan har en faktiskt ingen give vinnare till band utan denna klocka skulle jag personligen varvat på två olika band. Huvudsakligen gillar jag det svarta Gummibandet med en gullinje på som fångar upp caset snyggt, dock när de är sommar tkr jag de svarta blir lite mörkt och tråkigt. Då skulle jag köra så som jag föredrar min MoonSwatch Sun. Alltså på ett helgult gummiband som passar den gula boetten perfekt.

blancpain x swatch pacific ocean strap gult
Blancpain x swatch pacific ocean strap gult

Blancpain X Swatch Arctic Ocean Armband

blancpain x swatch arctic ocean armband
Blancpain x swatch arctic ocean armband

Blancpain X Swatch armbandet som vi tycker passar Arctic klockan bäst är helt klart det röda gummibandet. Det lyfter fram allt de röda i både bezel och även visare så denna är rätt given. Det lite beige/vita caset bryter också av snyggt och gör den inte så skrikigt röd även om man ska vara medveten man skapar en väldigt röd klocka.

Blancpain X Swatch Antarctic Ocean Armband

blancpain x swatch antartic ocean armband
Blancpain x swatch antartic ocean armband

Blancpain X Swatch Armbandet vi tycker passar Antartic Ocean bäst har samma egenskaper av många av våra andra favoriter. Det fångar upp färgen i bezel likabra som de tidigare versionen vilket gör att vi tycker det grå armbandet är givet till Antarctic Ocean klockan.

Blancpain X Swatch Atlantic Ocean Armband

blancpain x swatch atlantic ocean armband
Blancpain x swatch atlantic ocean armband

Och sist men inte minst, Blancpain X Swatch armbandet till Atlantic Ocean klockan som vi gillar mest är ett mörkblått band som passar hela klockan bra och gör den både sportig men också väldigt användbar.

Är du taggad på en annan Swatch klocka kanske? Bläddra bland massvis av Swatch klockor vi samlat här

blancpain x swatch armband
Blancpain x swatch armband

Olika typer av Blancpain X Swatch armband

Omega MoonSwatch klockan har garanterat blivit en klocka som merparten köper gummiarmband till, och vi är rätt säkra på utan att ha hård data på det att de är samma med Blancpain X Swatch armbanden. Men vad finns de för alternativa band? Vi går igenom det nedan.

Blancpain X Swatch Gummiarmband

Blancpain X Swatch läderarmband

Blancpain X Swatch Canvasarmband

Sammanfattning av Blancpain X Swatch armband

Att vi kommer se denna mycket populära klocka på massa alternativa armband är ingen vild gissning. Vilket som kommer bli det mest populära är dock ännu oklart men vi gissar på gummiband eller canvas då de kommer spegla originalet och även göra den lite coolare än den är på original natoband.

Blancpain X Swatch Armband i orignalutformning

Det är mycket diskussion kring att byta armband på Blancpain X Swatch klockorna – och många tänker inte ens på hur orignal armbanden ser ut. Vi ville därför passa på och lyfta fram dem även om vi också håller med om att bäst gör sig klockan på andra band är Original så finnns det tillfällen man vill bära sin klocka på originalarmbandet. Det bästa med dessa orignalarmband det är att de matchar klockans färggästtning helt perfekt. De gula Pacific ocean klockan har gula detaljer, och Indian Ocean lyfter fram den orangea visaren med en linje orange färg på bandet. Detta har man gjort snyggt tycker vi.

blancpain x swatch - indian ocean original armband
Blancpain x swatch – indian ocean original armband
blancpain x swatch - atlantic ocean original armband
Blancpain x swatch – atlantic ocean original armband
blancpain x swatch - ocean of storm original armband
Blancpain x swatch – ocean of storm original armband
blancpain x swatch - arctic ocean original armband
Blancpain x swatch – arctic ocean original armband
blancpain x swatch - antartic ocean original armband
Blancpain x swatch – antartic ocean original armband
blancpain x swatch - pacific ocean original armband
Blancpain x swatch – pacific ocean original armband

Vilka armband kommer Blancpain X Swatch säljas på?

Originalbandet till Blancpain X Swatch är ett natoband av återvunnet material

Vilka alternativa band kan man ha på sin Blancpain X Swatch klocka

Blancpain X Swatch passar på allt från läder eller nato till Canvas och gummiband. Vi tror dock Canvas och Gummi kommer bli de mest populära armbanden.

Vilket är det bästa armbandet till Blancpain X Swatch klockan?

Det är givet att Blancpain X Swatch armbandet skall vara ett Gummiband ifrån Wristbuddys eftersom de har formgutit det efter klockan. Köp dem här–>>