Populära damklockor 2022

Här kommer vi att lista de 6 mest populära damklockorna 2022

Populära Damklockor #1

Longines Conquest Classic

Longines gör otroligt fina klockor, och vi tycker att just damklockor gör de bäst. Därför är det just deras Longines Conquest Classic som vinner priset som årets mest populära damklocka. Utformandet med 29,5mm i diameter och både guld och stål gör den till en fin men också varddaglig klocka.

Populära Damklockor #2

Tissot Le Locle Automatic Lady

Tissot med sin Tissot Le Locle Automatic Lady är något extra. Här har vi en klocka med följsamt armband och en tavla som gör att den kommer med. Tavlan tillsammans med visarna skapar ett otroligt djup och gör att detta är den näst mest populära damklockan 2022.

Populära Damklockor #3

Swatch

Swatch gör så mycket roligt, deras klockor är ofta unisex och kan därför bäras av både män och kvinnor vilket alltid är kul, så kan du köpa en klocka tillsammans med din partner.

Populära Damklockor #4

Certina DS-8 Lady

Certina är såklart med på listan, detta varumärke älskas av svenskarna, då det är fint, användbart men också prisvärt. Du får mest klocka för pengarna när du väljer en Certina det kan du alltid lita på. Med Certina DS-8 lady 27mm får du en klocka med bra storlek men även en unik pärlemortavla som gör den mycket extra.

Populära Damklockor #5

Swarovski Cosmopolitan

Swarovski gör klockor och smycken och ibland kombinerar man de två nämnda. Cosmopolitan från Swarovski gör sig minst sagt bra som både smycke och klocka men vi gillar den extra för att det är en stor och tydlig tavla men med en lyster av ett smycke.

Populära Damklockor #6

Daniel Wellington Classic ST Mawes 36mm

Daniel Wellington har gjort något väldigt speciellt med klockvärlden, de gör klockor tillgängliga för alla med simpel men snygg design. Därför får även de vara med och knipa den sista platsen på listan över de populära damklockorna 2022.

Prenumerera på Klockfeber

Vi lovar att inte spamma