Diesel

Diesel klockor

En Diesel klocka är en populär klocka bland män och som finns även finns för kvinnor. Varumärket Diesel grundades av Renzo Rosse som är en ikon inom det italienska modet. Diesel har länge varit i framkanten inom denim och vardagsmode och är som mest kända för sina jeans som redan under 1990-talet blev populära runt om i hela världen och är än idag kända för att sätta trenden inom de områden de är verksamma inom. Diesel har inte bara klockor och jeans utan producerar även kläder, parfym och tillbehör. Sedan 2017 har Diesel även en smartwatch klocka som har blivit mycket populär. Med sin annorlunda klocka och design har Diesel klocka en målgrupp för de som söker efter något annorlunda och är ett bra alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena.

Diesel som varumärke

Diesel är ett roligt varumärke eftersom så många känner till det, det är väletablerat i folkets minnen, men exakt vad man är känd för kanske inte alla är överens om, det är något vi kan tycka är kul när varumärken gör många olika saker och att deras stil syns genom alla olika kollektioner. Vi på klockfeber gillar såklart att de gör klockor men såklart har vi också haft lite av deras kläder genom åren. Diesel är helt enkelt ett varumärke som man kan göra mycket tillsammans med och det är inte bar Diesel klockor som är relevant även om vi såklart är lite biasd.

“Diesel-livsstilen”

Diesel har även skapat Only The Brave Tattoo som är tänkt att förlänga Diesel-livsstilen och härstammar från grundaren Rosso Renzo som har sitt ursprung i mottot “Only the Brave”. Detta motto återkommer i flera av varumärkets produkter och inte minst kan man i en Diesels klocka se mottot “Only The Brave” inpräntat.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Diesel. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.