Armani Exchange

Armani Exchange klocka

Köp en klocka från Armani Exchange och du kan vara säker på att du får en klocka som håller modern stil.

Armani Exchange klockor

Armani Exchange första klocka lanserades som ett undervarumärke till Armani år 1991 i USA och har sedan dess lanserat mycket eleganta produkter som ofta är kända för sina tillfälligt provocerande annonskampanjer. Traditionellt sett har Armani länge varit kända för skräddarsydda kostymer med mycket hög kvalitet och valde under 1990-talet att vidareutveckla sitt koncept genom att lansera Armani Exchange klockor för att på så sätt även nå ut till en yngre målgrupp.

Varumärket Armani Exchange är inspirerat av street-chic kultur, urban livsstil och dansmusik vilket gör att klockorna passar väldigt bra för den yngre målgruppen. Valet att använda sig av två olika varumärken såsom den ungdomliga ”Armani Exchange” och deras andra undervarumärke ”Armani Emporio” är ett sätt att understryka att Armani-koncernen kan ha olika målgrupper.

År 1994 köpte Ong Beng Seng som är en singaporiansk affärsman in sig i Armani Exchange i syfte att skala upp distribution och försäljning i Nordamerika och det var under 2014 som Armani-koncern köpte tillbaka aktierna i Armani Exchange för att ha 100% ägarskap av varumärket. Det är från Milano som produktionen styrs och

Armani Exchanges klockor erbjuder en mycket elegant formgivning och en klassisk industriell stil och passar mycket bra för den lite yngre målgruppen.

Armani Exchange klocka herr

Armani Exchange Klocka 42mm AX2700
Armani Exchange Klocka 42mm AX2700

Armani Exchange 42mm AX2700

Armani Exchange 42mm är en herrklocka med svart urtavla. Både boett och armband är i rostfrill stål och armbandets färg är silver. I klockan sitter ett analogt quartzverk.

Gå till butik >>

Armani Exchange klocka dam

Armani Exchange Lola AX5567
Armani Exchange Lola AX5567

Armani Exchange Lola AX5567

Armani Exchange Lola är en damklocka med en guldig urtavla. Diametern är 28 mm och armbandets bredd är 14 mm. I klockan sitter det ett analogt quartzverk.

Gå till butik >>

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Armani Exchange. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–20 av 207 resultat