SEIKO

Den första Seiko klocka grundades år 1881 av Kintaro Hattori i Tokyo, Japan och ägs än (140 år senare) idag av familjen Hattori. 1969 introducerades världens första quartzklocka, Seiko Quartz Astron. Det var 100 gånger mer exakt än någon annan klocka, och det gick kontinuerligt i ett år, eller 250 gånger längre än de flesta mekaniska klockor.

Seiko början som en liten tillverkare av klockor på väggen med ett fåtal anställda och har sedan dess vuxit till ett stort företag som idag sysselsätter över 120 000 personer som arbetar med utveckling och tillverkning av Seiko klockor. Seiko har under årens lopp varit ledande med nya tekniska lösningar av klockor och armbandsur. Seiko var till exempel först i världen med att ta fram ett quartz-urverk.

En klocka från Seiko innebär även idag samma perfektion som grundaren alltid strävat efter att uppnå och dagens Seiko erbjuder både klassiska modeller och sportsmodeller. Du kan köpa en klocka från SEIKO både med mekaniska och quartzverk.

Går du i köptankar och funderar på vilken Seiko du ska köpa? Läs då vårt inlägg om att hitta den bästa Seiko klockan.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från SEIKO. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–20 av 706 resultat