Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington klocka

Daniel Wellington är ett varumärke som de senaste åren inte gått omärkt förbi många, och speciellt inte oss i Sverige då varumärkets grundare kommer ifrån Sverige och gjort en supersuccé med varumärket.

Daniel Wellington gör idag inte bara klockor, men just här är det vad vi tänker prata om. Klockorna som lanserades till en start hade vissa specifika karaktärsdrag som man kan se spår av fortfarande in idag.

Daniel Wellington Design

Klockorna har väldigt simpel design, med stilrena urtavlor ofta utan krusiduller eller överdådiga detaljer utan rakt på sak men väldigt snyggt. De har gjort att klockorna från Daniel Wellington uppskattas av väldigt många olika personer. Daniel Wellington klockor har också från start gjort något väldigt speciellt och som gjort klockvärlden väldigt gott, man var väldigt tidig med att göra det enkelt för både klocknördar och icke klocknördar att byta armband. Oavsett om det är läderband eller tyg natoband som man vill byta har det alltid varit enkelt. Något som är väldigt kul då man kan skapa många olika looks med sin Daniel Wellington klocka.

Klockor från Daniel Wellington finns numera runt om hela världen och butiker både online och fysiska kan man hitta på alla möjliga ställen, något som vi på klockfeber tycker är roligt då varumärket Daniel Wellington onekligen är en otrolig supersuccé och ser ut att hänga kvar ett bra tag till.

Letar du efter Daniel Wellinton-Rabattkod finner du dem här.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Daniel Wellington. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–20 av 317 resultat