Certina klocka

Certina klockor innebär en mycket hög Schweizisk kvalitet och har funnits sedan det grundades 1888 av de schweiziska börderna Alfred och Adolf Kurth. Du kan räkna med att du får en pålitlig, exakt och kvalitativ klocka från Certina som totalt har en lång kunskap då de har ägnat mer än 130 år på det schweiziska urmakeriets fina konst. Alla Certina klockor följer mycket strikta kvalitetskriterier för att kontinuerligt och långsiktigt över tid kunna vara säkra på att deras kunder är nöjda med klockorna.

Vid start hade Certina endast 3 anställda men i slutet av 1930-talet hade antalet anställda vuxit till 250 personer och man övergick till att fokusera på produktionen av Certina som tidigare endast varit ett av företagets tre huvudmärken. Idag, över 130 år senare, tillverkas flera miljoner Certina klockor varje år och det är ett av världens mest erkända klockmärken.

Certina klockor innebär en exceptionell yrkesskicklighet, modern teknik och sann sportglädje. De associeras inte bara med högpresterande sporter, utan även med pålitlighet, hållbarhet och öppenhet.

Certina klockor i olika modeller

En av de populäraste är Certina DS Action Diver som du inte får missa.

Lista på butiker som säljer Certina klockor

Magnussons Ur
Klockia
Vanliga frågor och svar

När grundades Certina klockor?

Certina klockor lanserades 1888 av de schweiziska börderna Alfred och Adolf Kurth.

Håller Certina klockor hög kvalitet?

Ja, de håller en mycket hög schweizisk kvalitet och har funnits i över 130 år.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Certina. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–100 av 339 resultat