Tissot

Tissot är över 170 år gammalt och har länge varit en av de mest respekterade klocktillverkarna i världen. Företaget har varit banbrytande med innovationer som den första antimagnetiska klockan, som presenterades på Baselworld 2010 med en del kontroverser på grund av den höga prislappen på 8 000 dollar. Det är dock värt att notera att det är en schweizisk lyxklocka vi talar om här och du kan vara säker på att även om du inte bär den hela dagen varje dag i årtionden framöver (jag menar, vem gör det egentligen?) så kommer du ändå att känna dig nöjd med att veta att den har tjänat dig väl när den behövts

Du kanske undrar varför jag nämner dessa egenskaper hos en dyr klocka när vi i första hand letar efter något mer prisvärt. Det beror på att en Tissot-klocka är faktiskt billigare än många lyxklockor och med sin rika historia är det definitivt en klocka att titta på om du letar efter en högkvalitativ klocka som håller längre än de flesta andra klockor. Om du vill ha mer information om prisintervallet för Tissot-märket kan du klicka här för att se priset på olika Tissot-klockor.

Det finns två typer av Tissot-klockor: kvartsklockor som använder batterier (och tenderar att ha lägre priser) och mekaniska eller automatiska urverk inte behöver batterier. De sistnämnda har vanligtvis högre priser eftersom de är komplexa konstverk som krävde år av forskning och utveckling samt precisionstillverkning innan de kunde anses vara färdiga. Detta betyder dock inte att alla Tissot-klockor är dyra, men de har alltid en fantastisk stilkänsla. Låt oss ta en titt på några av de bästa Tissot-klockorna som du kan köpa:

Tissot PRX

Tissot PRX är det absolut senaste från Tissot. En tunn, elegant dressad klocka med ett quartzurverk, och en design som är otroligt tilltalande. Klockan är i 40mm vilket är ett populärt mått som passar i princip de flesta handleder både stors som små. Länken är integrerad vilket ger den en väldigt tunn och retroaktik look vilket varit en trend hos tillverkarna under en längre tid. Dock tycker vi på klockfeber att denna sticker ut och skulle därför ge den en temperatur på 8 grader av 10.

Läsa vår specifika inlägg om Tissot PRX här

Tissot Seastar 1000

Tissot Seastar är ett utmärkt val för dig som vill investera i en lyxklocka. Denna klocka har tillverkats med de bästa materialen och schweizisk teknik, vilket gör att den håller ännu längre än andra klockor. Den finns också till ett mycket överkomligt pris och kommer med olika modeller så att du kan välja vad som passar dina behov bäst!

Tissot Seastar är en av de mest populära klockorna från den prestigefyllda schweiziska tillverkaren Tissot. Med sin vackra design och sin högkvalitativa konstruktion är denna klocka perfekt för alla tillfällen som du kan ha gång på gång, oavsett om det är formellt eller inte.

Läs mer om vårt inlägg om populära Tissot Seastar 1000 här

Tissot T-Touch Expert Solar

Tissot T-Touch Expert Solar är en bra klocka för dig som vill ha lyxen av en schweizisk klocka utan den prislapp som följer med den. Den här modellen har ett unikt trippelsensorläge som gör att du kan mäta tre olika värden, till exempel höjd och temperatur. Den har också en höjdmätare och termometer, som kan är användbar utomhus och kommer säkert att imponera på dina vänner om du berättar att det är en klocka.

Tissot PRC 200

Tissot PRC 200 är ett annat bra val för dem som gillar robusta sportklockor men också vill ha designen från en lyxklocka. Den här modellen har en urtavla av aluminosilikatglas och använder schweiziska kvartsurverk, som är några av de mest exakta i världen. Är den dyr? Inte alls; det finns faktiskt flera olika modeller som du kan välja mellan, var och en mer prisvärd än sin föregångare och alla tillverkade enligt mycket höga standarder här i Schweiz!

Köp en Tissot klocka

Är det värt pengar att köpa en Tissot-klocka? Det kan du ge dig på. Om du vill ha en klassisk klocka som kommer att hålla i många år, så behöver du inte leta längre; med kvalitetstillverkning och ständigt närvarande stil kan du inte göra fel med detta märke.

Tissot-klockor är några av de mest respekterade och välkända märkena inom klocktillverkning. Deras rika historia går tillbaka till 1853, men de har fortsatt att förnya sig med tiden med olika material, t.ex. antimagnetiskt material som presenterades på Baselworld 2010. De erbjuder också en mängd olika klockor för både män och kvinnor, bland annat kvarts- eller automatiska urverk. Om du letar efter stil, hantverkskvalitet och schweizisk lyx utan en dyr prislapp så är Tissot ett bra alternativ! Med överkomliga priser från 2 000 kr hela vägen upp till tusentals (beroende på din budget) har detta märke något som passar alla.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Tissot. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–20 av 1409 resultat