Tissot PRX

Tissot PRX är vid skrivande stund det absolut senaste från Tissot. Man har gjort en tunn, elegant dressad klocka med ett quartzurverk, och en design som är otroligt tilltalande. Klockan är i 40mm vilket är ett populärt mått som passar i princip de flesta handleder både stors som små. Länken är integrerad vilket ger den en väldigt tunn och retroaktik look vilket varit en trend hos tillverkarna under en längre tid. Dock tycker vi på klockfeber att denna sticker ut och skulle därför ge den en tempratur på 8 grader av 10.

Tissot PRX Blå
Tissot PRX Blå

Detta är den blå varianten och den som Tissot marknadsför mest och även den som vi på klockfeber tror kommer bli klockintresserades favorit.

Tissot PRX vit
Tissot PRX vit

Tissot PRX vit

Den vita versionen av Tissot PRX är helt klart väldigt intressant, speciellt eftersom man adderat roseguld index på tavlan vilket gör den väldigt smakfull. Väldigt trevlig färgkombo helt enkelt.

Tissot PRX Svart
Tissot PRX Svart

Tissot PRX svart

Sist men inte minst har man också gjort en Tissot PRX med svart tavla, den som vi på klockfeber tycker är minst rolig, men mest klassisk. Det är ett bra släpp men också minst oväntat även om vi tror det kommer kunna tala mer till den breda massan hos Tissot fans.

Hur många olika Tissot PRX finns det?

3 st

När lanserades Tissot PRX?

2021

Diameter på Tissot PRX?

40mm

Urverk Tissot PRX?

Kvartsurverk