Bästa dykarklockan under 10 000 kr

Dykarklockor är idag bland de absolut mest populära typen av klockor. Klockorna karaktäriseras ofta utav en vridbar “dykarring” eller bezel som kan användas som ett verktyg för att hålla koll på hur lång tid man varit under ytan när man dyker.

Efter att populariteten av dessa klockor ökat har där med också utbudet ökat därefter. Vi vill med denna artikel visa dig 5 stycken olika alternativ om du letar efter den bästa dykarklockan under 10 000kr vilket är följande.

Certina DS Action Diver

Certina DS Action Diver

Certina DS Action Diver 38mm är vårat första förslag, denna modell är klassisk och har funnits i många utgåvor och har varit omtyckt av både klockentusiaster som nybörjare.

Denna variant på 38 mm i diameter har precis nyligen lanserats och tagit emot väl av marknaden. Helt enkelt en riktig succé från Certina igen. Denna kan kan till och med köpa för en bra bit under 10 000 kr.

Longines HydroConquest

Longines HydroConquest

Longines HydroConquest är en klocka från ett anrikt klockmärke med lång historia.

Modellen kommer i många varianter med både quartz och automatiskt urverk, om det är denna du är ute efter se till att du klickar hem rätt version då det finns rätt så många att välja mellan.

Där du kan landa en bit under men även strax över 10 000 kr sträcket

Seiko Dykare

SEIKO Prospex Diver

Seiko har dykar klockor i en väldigt varierande prisklass, detta är en SEIKO Prospex Automatic Diver 41mm vilket är deras senaste och absolut mest populära modell.

Den finns i flera färger och på länk som gummiband, denna ligger något över 10 000 kr men är helt klart en av de bästa och mest eftertraktade dykarklockorna på marknaden idag.

Tissot Seastar

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 e1612172217918

Tissot Seastar är en av de dykare man ser lite mer sällan ute på marknaden, trots anser vi att detta helt klart är en dykare man bör spana in.

Bilden visar även på mesh länk vilket bidrar ytterligare till dess unika stil. Vi på Klockfeber gillar denna extra mycket för dess prisvärdet och mer unika look,

Luminox Dykarklockor

Luminox Navy Seal 3501 Gold Set Limited Edition e1612172232737

Luminox är tydligt en klocka för den som är ute efter något mer militärinspirerat och som söker efter något en bra bit under 10 000 kr.

Flertalet av deras klockor även går att köpa för under 5 000 kr – just denna är en Luminox Navy Seal 3501 Gold Set Limited Edition.

Dessa är fem av våra på Klockfebers favorit dyrarklockor under 10 000 kr spana gärna in våra andra sidor för bästa dykarklockorna under 2 000 kr så väl som artiklen om bästa dykarklockorna under 25 000 kr