Bästa Dykarklockan under 2 000 kr

Denna artikel ämnar gå igenom de tre favoritklockor som vi på klockfeber anser vara de bästa dykarklockan under 2 000 kr

Triwa Ocean Plastic
Triwa Ocean Plastic

Triwa Ocean Plastic

Detta är en av de senaste årets största succé, ingen regelrätt dykare men i vår mening den absolut bästa badklockan under 2000 kr. Klockan är gjord i 100% förnybar plast som samlats in från havet, klockan finns i massvis olika färger så finns garanterat en som passa dig i smaken, inget att tveka på. Med andra ord.

Fossil FB-01

Fossil är ett klockmärke som funnits med länge de gör robusta och extremt prisvärda klockor inte minst denna two tone dykarklocka under 2000 kr. Här får man även med datum samt kronskydd vilket är mycket uppskattat för dykarklockor. Mycket klocka för pengarna helt enklet.

Seiko 5 Spots Automatic 43mm e1612172284357
Klockor från Seiko med fri frakt och öppet köp

Seiko 5 serien

Seiko 5 Serien är troligtvis en av världens mest sålda klocka, detta då den finns i många varianter och kombinationer av olika band och färger, special utgåvor i mycket limiterade upplagor etc. Detta är en klocka som ofta benämns som en instegsklocka bland klockentusiaster. Denna klocka har historiskt sett också hållt sig stabilt i värde över tid vilket alltid är trevligt. Detta just då för att den är så extremt populär.