Michael Kors

Michael Kors Klockor

Michael kors är ett välkänt varumärke som funnits med så länge som 1981, men då med störst fokus på andra delar av modespektrumet än klockor. Märket grundades av Michael David Kors och med varumärket blev han officiellt dollarmiljardär. Detta kanske inte är så konstigt då varumärket blev en snabb internationell succé med både egna butiker och andra kedjor som sålde allt från kläder till väskor med mera.

Michael Kors produkter

På denna framgångssaga som varumärket snabbt blev adderas snabbt fler och fler kategorier av produkter och där började man med även producera klockor. De första klockorna blev snabbt mycket populära framförallt på damsidan, men det finns även idag ett gediget sortiment även på herrsidan.

De har under sin tid som klockproducent hunnit producera ett gäng klockor som blivit otroligt populära i olika utformningar, både en kronograf vid namn Michael Kors Bradshaw och även en stilren variant vid namn Michael Kors Slim Runway.

Färger på Michael Kors klockor

Det som Michael Kors gjort länge är att man producerar mycket klockor guldfärgade klockor, och då inte bara i den gulguldiga färgen utan även roseguldiga men även några såkallade två tons klockor med både guld och stål färg. Man har helt enkelt givit en möjlighet att bära en klocka i en exklusiv färg till ett bra prisläge. Ja för det är också Michael Kors kända för med sina klockor. Man erbjuder en design som är snygg och up to date, men till en väldigt rimlig prispunkt för många vilket jag tror varit en stor framgångsfaktor till att de har en så pass stark position i klockmarknaden fortfarande.

Ja hur vet vi att de har en sån stark position på marknaden? Ja i Sverige kan vi konstatera det då vi ser dessa klockor på många handleder runt om när man ser klockor ute på stan. De är också enkla att känna igen då många av deras modeller är lite större och i guldfärg.

Här kan du läsa om och bläddra bland massvis med olika modeller från Michael Kors. Nedan listar vi nämligen samtliga produkter samt länkar till vart du kan köpa den för billigast pris på rekommenderade svenska nätbutiker.

Visar 1–20 av 276 resultat