Bästa dykarklockan under 25 000 kr

Denna artikel hjälper er som sparat ihop till en lite dyrare klocka men inte riktigt vet vilken modell som är den bästa.

Här går vi igenom några av våra våra favoriter och de som vi kallar bästa dykarklockan under 25 000 kr.

Oris Aquis

Oris Aquis

Oris Aquis är en av de mest prisvärda dykarklockorna under 25 000 kr.

Enligt oss på Klockfeber är det den mest prisvärda. Detta då den har en otroligt robust känsla, keramisk ring och unik design. Kriterier som gör den hamnar högst upp.

Longines HydroConquest

Longines HydroConquest

Longines updaterade nyligen deras HydroConquest, klockan blev något dyrare men man adderade en keramisk ring som var mycket efterlängtat. Den kommer också i flertalet olika färger vilket många uppskattat, även en helt mattsvart version. Detta gör att den platsar in som en av de mest prisvärda dykarklockorna under 25 000 kr.

Rado Captain

Rado Captain

Varumärket Redo är något mer doldis även för klockentusiaster. De är mer kända för sina lite med udda klockor. Deras Captain var ett efterlängtat släpp som gör att vi fått upp ögonen för varumärket även här.

Seiko Diver

Seiko Diver

Seiko har modeller i alla prisklasser och där även i dykare under 25 000kr. Deras mer exklusiva modeller har en helt annan finish och är mycket uppskattade. Finns många varianter här så se till att spana in alla versioner vid köp så du hittar den du gillar bäst.

Longines Legend Diver

Longines Legend Diver

Longines har även en dykar serie som är inspirerade av deras lite äldre vintage klockor.

Denna modell är unik och har bezel ringen innanför glasringen vilket gör att många inte tror det är en dykarklocka.

Maurice Lacroix Aikon

Maurice Lacroix Aikon

Maurice Lacroix har med sin modell Aikon fått ett rejält uppsving.

Många har fått upp ögonen för tillverkaren som gör riktigt snygga klockor.

Detta är ett varumärke och modell för den som söker något lite nyare och modernare look, på bilden ser ni deras nyligen lanserade dykar version av Aikon modellen.