Bästa Klockan Under 10 000 kr

Det finns en otrolig mängd klockor idag, detta gör det svårt för oss konsumenter att hitta den bästa klockan för just oss. Just på denna sidan fokuserar vi på att försöka hjälpa dig hita den bästa klockan under 10 000kr.

Certina DS Action Diver

Detta är det senaste från Certina, klockan kostar strax under 10 000kr, har ett otroligt välarbetat urverk samt boett. Äntligen har Certina gjort en dykare i guld och stål vilket helt klart är något som de bör fortsätta med. Att klockan är 38mm är inte heller något man bör förakta, länge har klockor blivit större och större men trenden ser ut att ha vänt vilket gör även detta släpp från Certina ännu mer välkommet. Allt detta gör att Certina DS Action Diver är den bästa klockan under 10 000kr just nu.

KlockFeber Rating (Tempratur)8 Grader (1-10)
UrtavlaSvart
GlasAntireflexbehandlat Safirglas
Diameter38 mm
Tjocklek12 mm
BoettRostfritt stål
Boett färgSilver
ArmbandRostfritt stål (Färg guld & stål)
Armbands bredd19 mm
VattentätJa
Klassifikation30 Bar – 300m (dykning med syrgas)
UrverkAutomatverk
KaliberPowermatic 80.611
DatumJa

Frederique Constant Classics Automatic

Frederique Constant – är ett varumärke med sina rötter i Schweiz. De är kända för sina mer dressade klockor även om det finns en hel del modeller även hos dessa varumärke.

Detta är en utav deras mest populära herrklockor Frederique Constant Classics Automatic som ofta glöms bort vilket är otroligt synd, men skapar ett kanon läga för oss som gillar det som inte så många har men ändå vill ha ett märke med lång historia och robusta klockor.

Klockfeber Rating6 Grader (1-10)
UrtavlaSilver / vit
GlasSafirglas
Diameter40 mm
BoettRostfritt stål
Boett färgRosé
ArmbandLäder
Armband färgBrun
VattentätNej
Klassifikation5 Bar – 50m
UrverkAutomatverk
DatumJa

MALM CATALINA Blue Bronze Aeronautical Chronograph 41

Malm watches kniper också en plats som den bästa klockan under 10 000kr. Detta gör den på grund av sin boette i brons. Detta är ett material som är otroligt häftigt då de åldras väldigt speciellt. Det bidrar givetvis att klockan kommer från Sverige och att grundaren har ett genuint flygintresse som ligger bakom alla de häftiga samarbetena som varumärket lanserat under den senaste tiden.

Klockfeber Rating (Tempratur)7 Grader (1-10)
UrtavlaBlå
GlasSafirglas
Diameter41 mm
Tjocklek13 mm
BoettBrons
ArmbandLäder
Armbands bredd20 mm
VattentätJa
Klassifikation10 Bar – 100m
UrverkAnalog Quartzverk
DatumJa
KomplikationerKronograf (tidtagning)

TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium

Namnet kanske inte är vad som tilltalar oss mest md denna klocka och inte heller bilderna, den kan upplevas något “basic” vid första anblick men i verkligeheten är den något helt annat. Otroligt robust, bra finish och ett bra urverk med lång powerreserve. Väldigt trevlig helt enkelt. Även om Certinan ovan är något helt annat så är detta något man verkligen skall spana in då man också sparar några tusenlappar och slipper en dykarring om man inte gillar det.

Klockfeber rating (Tempratur)6 Grader (1-10)
UrtavlaSvart
GlasSafirglas
Diameter40 mm
Tjocklek12 mm
BoettRostfritt stål
Boett färgSilver
ArmbandRostfritt stål
Armband färgStål
Armbands bredd21 mm
VattentätJa
Klassifikation10 Bar – 100m
UrverkAutomatverk
KaliberC07.811
DatumJa

Spana även in våra andra artiklar nedan.