Mest Prisvärda Casio Klockan

Casio är kända för att göra prisvärda klockor, därför har vi på klockfeber beslutats oss för att göra en lista på de absolut mest prisvärda och också ett förslag till er som är sugna på att skapa en liten samling under 1000kr.

casio f-91w
Klassisk casio klocka i plast

1# Mest Prisvärda Casio Klockan är Casio F-91W

Detta är det absolut by far mest prisvärda från Casio, troligen en av de mest klassiska och prisvärda klockorna av alla. Den är känd, rolig, funktionell, klassisk och snygg. Den passar alla samlingar och plånböcker vilket gör denna till den bästa klockan för den som är sugen på något nytt oasvett hur långt kvar det är till löning.

klassisk casio klocka i stål
Klassisk casio klocka i stål
casio 1572 a168 guld
Casio 1572 a168 guld

2# Mest prisvärda Casio klockan är Casio 1572 A168 Stål eller Guld

Denna klocka påminner om klockan ovan, den är också otroligt klassisk men sticker ut lite mer och finns både i en stål och guld version vilket vi skulle vilja hävda man behöver en av varje, se videon nedan.

casio g shock gw b5600bc 1ber

3# Mest Prisvärda Casio Klockan är CASIO G-Shock DW-5600

Detta är något lite nyare från Casio men ack så lyckat, klockan är lite större vilket gör att den kanske inte passar precis alla som en Casio F-91W. Dock är detta också en väldigt prisvärd klocka som man inte skall underskatta, och har ni läst mer artiklar på klockfeber vet ni vid detta laget att det finns en del varianter av denna, visserligen mindre prisvärda men lite andra färger och material.

Listan över de Mest Prisvärda Casio Klockan avslutas med en video på en samling som vi inte kostar speciellt mycket men smakar desto mer, roligt att ha en trio som denna.

https://www.youtube.com/watch?v=D4VyfRO_d5I&t=1s