Bästa Klockan under 10 000kr

Klockor är en tidlös accessoar som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du vill göra intryck på kontoret eller på en dejt kan rätt klocka vara skillnaden mellan att känna dig säker och att bara vara en annan kille i rummet. Med så många klockor där ute är det svårt att hitta en som inte bara passar din stil utan också har alla de funktioner du behöver också. Det är därför jag har sammanställt den här listan med 6 stycken fantastiska klockor under 10 000kr, som förhoppningsvis hjälper dig att hitta precis vad du letar efter i din nästa klocka

1) Casio EDIFICE EQB-600D-7A3JF

Bästa Klockan under 10 000ke
Bästa Klockan under 10 000kr

Om du letar efter något subtilt men ändå stilfullt så behöver du inte leta längre än till denna elegantasvart klocka med svart läderband och guldfärgade detaljer. Siffrorna är lätta att läsa, även i dåliga ljusförhållanden. Detta är en bra klocka för dig som gillar enkla saker men har höga krav på kvalitet och design.

2) Seiko 5 Sports Automatic

Seiko-5-sports-srpd61k1
Seiko-5-sports-srpd61k1

Den här snygga klockan från “Seiko 5”-kollektionen har en orange stoppursekundersvisare som ökar det sportiga utseendet på den här eleganta klockan. Den har automatisk kaliberrörelse med dag/datumvisning vid klockan 3 och är vattenskyddad upp till 100 meter (330 fot). Den finns i både svarta/orange och blå färgvarianter samt olika bandstilar som silikon- eller rostfritt stålarmband. De kommer alla med en femårig garanti, så du kan du kan vara säker på att du kommer att ha glädje av den här klockan under lång tid.

3) Fossil Q Venture

Den här klockan i rostfritt stål finns i både blått och svart och passar för alla tillfällen, oavsett om det är på kontoret eller om du går ut på helgen. Den har en rund urtavla med ett läderband och dess siffror är lätta att läsa. Boetten mäter 45 mm i diameter, vilket är ganska stort jämfört med andra klockor men ger en känsla av självförtroende på din handled. Denna eleganta klocka har automatisk rörelse med kalender, kronograffunktioner och är vattenskyddad upp till 165 fot. Den levereras med en tvåårig garanti från tillverkaren också, vilket gör att du kan vara säker på att den kommer att hålla länge om den tas väl om hand.

4) Skagen Ancher

Den här eleganta klockan från den danska klocktillverkaren har en minimalistisk design som passar för alla tillfällen. Den mäter bara 40 mm i diameter och 8 mm tjock, så den är inte bara elegant utan också ganska tunn jämfört med många andra klockor. Timmarkeringarna är subtila och har en långsträckt form, medan visarna kan anpassas med en av fem tillgängliga färger: stål, silver, guld, champagne och roséguld. Dessa anpassningsbara funktioner gör den här klockan perfekt för alla som vill lägga till sin egen personliga touch till sitt armbandsur.

5) Certina DS Action

Om du letar efter en snygg, billig klocka som passar för många timmars sport och fysiska aktiviteter, behöver du inte leta längre än till den här klockan i rostfritt stål från Certina DS Action. Den mäter 44 millimeter i diameter och har en rund urtavla med arabiska siffror som timmarkörer. Visarna är långa så att det är lätt att läsa av tiden även när du springer eller ägnar dig åt andra sportaktiviteter. Denna hållbara herrklocka är vattenskyddad upp till 66 fot vilket gör den lämplig även för duschning efter sport.

6) Steinhart OVM

Om du gillar klockor med stor diameter men ändå vill ha en tunnare design är detta ett utmärkt alternativ som finns tillgängligt för under 1 000 pund. Den här svarta klockan i rostfritt stål mäter 43 mm i diameter och har enrund urtavla med en diameter på 39 mm. Siffrorna är lätta att läsa och visarna har utformats i en långsträckt form så att de sticker ut när du tittar på klockan. Den här eleganta klockan har automatisk rörelse med en ungefärlig gångreserv på 38 timmar och är vattenskyddad upp till 100 meter, så den är perfekt för vardagligt bruk såväl som för sportaktiviteter.