AndoAndoAndo klockreview

Äntligen var det dags igen. Vi har fått äran att låna lite klockor igen och denna gång från klockvarumärket AndoAndoAndo.

Företaget har sina rötter kopplat till både Finland och Japan och jag fick den snabbt levererad direkt från Finland.

AndoAndoAndo Watch Package
AndoAndoAndo Watch Package

Klockans Paket

Klockan kom i ett litet men väldigt tungt paket som gav en riktigt go känsla när man tog emot det hos postombudet. Det kändes det var kvalitet i lådan. Att öppna lådan var också en helt ny upplevelse för mig, detta då lådan var platt och inte liknade något annat men ändå gav en känsla av robusthet och något nytt, på ett väldigt bra sätt.

AndoAndoAndo Watch Grey
AndoAndoAndo Watch Grey

Klockans Design

Ja designen på klockan, ja den ör unik något offside kanske man kan säga med boetten som är i två olika former, både fyrkantig och rund. Det som är säkert är att klockan växer på mig desto mer jag bär den.

AndoAndoAndo Watch Caseback
AndoAndoAndo Watch Caseback

Klockans urverk och specifikation

Klockan drivs av ett klassiskt Seiko NH36A urverk. Klockan upplevs inte så stor som man kan tro, kronan är gömd snyggt och smidigt och de gör att klockan upplever perfekt storleksmässigt. Dock har klockan rätt så rejäl höjd så har du ofta skjorta kan klockan sitta lite tight där under.

AndoAndoAndo Watch Crown
AndoAndoAndo Watch Crown

Klockans detaljer

Klockor är ju all about detaljer, detta har AndoAndoAndo inte missat. Kronan med snyggt graverad logotyp men också på undersidan av boetten återfinns samma logotyp, likaså som på spännet.

Är du intresserad av att skaffa dig en AndoAndoAndo? Spana in deras butik där kan ni se alla fyra modeller som idag finns i lager och om vi förstått det rätt kan det vara nya spännade klockor på gång.

Sammanfattning efter att ha burit klockan några dagar.

Klockorna från Ando Ando Ando är solida, och väldigt unika. Kvaliten är tydlig, den känns genom hela klockan. Något jag skulle kunna tänka mig att man kan titta på vid nästa design, ja det är visarna. De är inget fel på dem men de är inte heller tillräckligt snygga för att göra klockan helt fulländad. Men överlag är detta en mycket positiv upplevelse och rolig sådan då jag inte var redo att jag skulle gilla att bära klockan så mycket som man faktiskt gör.

Gillar du våra review?

Tycker du att vi gör helt okej reviews? Se då till att spana in de andra vi gjort, vi gillar alla klockor högt och lågt så spana in det vi gjort tidigare här.

Triwa Solar, Oris ProPilot X Eller varför inte läsa på lite om våra kompisar på Ole Mathiesen