Nya MoonSwatch Mission to Earth

Swatch ger sig inte med sin MoonSwatch kollektion, den fortsatta superseuccén har kommit fram med ytterlogare tre verisioner.

Nu har man i och försig lämnat rymden och blickar ner mot jorden igen men klockan har mer likheter än skillnader. Det är i princip exakt samma klocka men i nya färger.

Mission to Earth – Polar Lights

Denan klockan är nog den vi tror kommer bli mest populär, klockan är lik Mission to Earth från Moon kollektionen men i en lite uppgraderad version. Tavlan har en lyster och man spelar på det mycket populära norrskens fenomenet som flera andra märken gjort tidigare.

moonswatch mission to earth - polar lights
Moonswatch Mission to Earth – Polar Lights

Mission to Earth – Lava

Namnet på denna är väl kanske de coolaste, men utförandet? Nja lite tveksamma, Mission to Mars blev favorit i början på grund av dess visare och flört mot en äldre Omega som producerats men tappade i intresse snabbt eftersom en helt röd klocka inte är helt enkelt att bära. Denna känns lite samma fast kanske ännu mer aggresiv med de svarta. Helt klart inte vår favorit måste jag säga, men åsikter förändras, åter igen ska alla bli roliga att se i verkligheten.

moonswatch mission to earth - lava
Moonswatch Mission to Earth – Lava

Mission to Earth – Dessert

Min favorit är helt klart mission to the Dessert som vi väljer kalla den, den påminner lite om mission to jupiter och mission to Saturnus men lite av en mix där emellan. Denna ska bli kul se i verkligheten.

moonswatch mission to earth - desert
Moonswatch Mission to Earth – Desert

Armband till MoonSwatch mission to Earth

Ja, att folk kommer byta armband på Mission to Earth kollektionen också är såklart en självklarhet, därför skulle vi starkt rekommendera att spana in vår artikel dedikerad till just det. MoonSwatch Armband där vi testat alla original MoonSwatch på olika klockband, och även så vi gjort en video på detta nedan.