Victorinox Klockor

Det är få klockor som känns lika Schweiziskt som Victorinox, antagligen för att de inte endast är kända för sina klockor utan även har många andra kvaliteter. Framförallt är man väldigt känd för sina fällknivar osv.

Men nu skall vi prata om deras klockor, det är klockor som går i väl i linje med deras kollektioner av andra prylar och genomsyrar verkligen hög kvalitet och att sakerna skall kunna användas, de är väldigt ofta ute och filmar när deras klockor testat i de ultimata stresstesten och senare här skall ni få se lite videos på just detta.

Men Victorinox klockor då, vilka finns det? Vi kommer här gå igenom de vanligaste modellerna, och förklara dem lite kort för er som är här inne på klockfeber och söker lite inspiration.

Victorinox Klockor

VICTORINOX Maverick 241824

Maverick modellen är den vi på klockfeber gillar mest, en klocka som inte får mycket publicitet vilket är synd då den är riktigt läcker speciellt i denna två tone variant är den snygg.

VICTORINOX I.N.O.X. Professional Diver 241781

Här har vi deras idag flaggskepp, I.N.O.X modellerna som är det absolut mest robusta som finns på marknaden, kan nog ärligt säga inget slår denna klocka när de kommer till stresstest, vet man testat köra över den med en pansarvagn, en kompis har haft sin i micron, inget kan förstöra denna best! Otroligt häftih är den.

VICTORINOX I.N.O.X. Carbon 241777

Efter att I.N.O.X. modellerna blivit succen som de verkar ha blivit så har det givetvis kommit specialutgåvor, och den vi gillar mest är denna i helg kolfiber, sjukt coolt material och mycket bang for the buck när man kollar vad andra kolfiberklockor kostar! Vi på klockfeber tycker det är denna man skall klippa ifall man vill ha en Victorinox Klocka

VICTORINOX FieldForce Classic 241900

Sist på listan över Victorinox Klockor är denna, fin snygg, och gör jobbet, den kommer längst ner då den är lite basic just men riktigt snygg. Den kommer med på listan för den har just de som man vill ha i en boett som är robust och rejäl.

När startade Victorinox?

År 1884

När Började Victorinox göra klockor?

år 1989

Vilken är den bästa Victorinox Klockan?

Helt klart modellen I.N.O.X enligt oss på Klockfeber