Tudor Black Bay Ceramic “Blue” – En Formel 1 klocka

Introduktion till Tudor och Black Bay Ceramic “Blue”

Som en stor entusiast av både högkvalitativa klockor och Formel 1, kan jag inte vara mer exalterad över Tudors senaste lansering. Tudor, ett schweiziskt klockmärke med rötter tillbaka till 1926, är känt för sina mekaniska klockor som kombinerar sofistikerad stil, pålitlighet och ett unikt värde för pengarna. Årets nyhet, Black Bay Ceramic “Blue”, markerar inte bara en teknisk triumf utan också en spännande återkomst till motorsportens värld.

tudor_black bay ceramic_blue_lifestyle (1)
TUDOR Black Bay ceramic Blue

Formel 1 och Tudor – En perfekt kombination

Det finns få saker som slår spänningen i Formel 1, och att se Tudor samarbeta med det nya Visa Cash App RB-teamet gör det hela ännu bättre. Detta partnerskap har resulterat i en exklusiv version av deras Black Bay Ceramic, som nu pryder handlederna på förare som Daniel Ricciardo och Yuki Tsunoda. Yuki är en riktig karaktär i sporten; hans humor och charm, kombinerat med hans imponerande körförmåga, gör honom till en favorit både på och utanför banan.

Detaljer och funktioner

Design och material

  • 41mm Diameter: Klockans boett är tillverkad i matt svart keramik, vilket ger den ett modernt och robust utseende.
  • Domed Dial: Den blå urtavlan, inspirerad av Visa Cash App RBfärgschema, har applicerade timmarkörer.
  • Snowflake Hands: Tudors ikoniska “Snowflake” visare, introducerade 1969, är fyllda med Grade X1 Swiss Super-LumiNova® luminescerande material för optimal läsbarhet i mörker.
tudor_partnership_daniel ricciardo_black bay ceramic_blue_ (1)
TUDOR Daniel Ricciardo Black Bay Ceramic Blue

Mekanisk precision

  • Calibre MT5602-1U: Klockans hjärta är en Manufacture Calibre MT5602-1U, certifierad av den Officiella Schweiziska Kronometertestningsinstitutet (COSC). Den har en kiselbalansfjäder och en imponerande 70-timmars gångreserv.
  • Master Chronometer Certifiering: Klockan är dessutom certifierad av METAS, vilket innebär att den uppfyller strikta standarder för kronometri och motståndskraft mot magnetfält.

Band och garanti

  • Hybridband: Levereras med ett hybridläder- och gummiband med blå sömmar samt ett komplementerande svart tygband med blå mittband.
  • Femårig Garanti: Tudor erbjuder en femårig överförbar garanti utan krav på registrering eller periodiska underhållskontroller.
tudor_black bay ceramic_blue_lifestyle (2)
TUDOR_Black Bay ceramic_Blue_Lifestyle (2)

Tudors motorsportarv

Att Tudor har en lång historia inom motorsport är inget nytt för fans. Deras resa började på 1960-talet med Tudor Watch Racing Team och fortsatte med stöd till IMSA Tudor United SportsCar Championship. År 2024 markerar Tudors återkomst till Formel 1, denna gång med Visa Cash App RB, vilket ytterligare förstärker deras koppling till racingvärlden.

Black Bay Ceramic “Blue” och Formel 1

Formel 1 är inte bara en sport utan en teknologisk framkant, och det är precis där Tudors Black Bay Ceramic passar in. Denna modell representerar varumärkets obevekliga strävan efter mekanisk prestanda och innovation. Testad av Federal Institute of Metrology (METAS), uppfyller klockan några av branschens mest krävande standarder. Med sina matta svarta keramiska element och den svarta Manufacture Calibre betonar denna modell både prestanda och en högteknologisk estetik.

tudor_partnership_yuki tsunoda_black bay ceramic_blue_ (4)
TUDOR Yuki Tsunoda Black Bay Ceramic Blue

Klockfebers åsikt om Tudors nya klocka

Som en passionerad Formel 1-fan är jag särskilt förtjust i Tudors samarbete med Visa Cash App RB. Att kunna bära samma klocka som Yuki Tsunoda, en av mina favoritförare, gör det hela ännu mer speciellt. Yuki är inte bara en fantastisk förare, han är också en otroligt rolig och charmig person som verkligen bidrar till sporten. Hans kombination av skicklighet och personlighet gör honom till en riktig stjärna både på och utanför banan. Vill du läsa ännu mer om fler klockor missa inte vårt inlägg om de populära herrklockorna här.

EgenskapBeskrivning
Boettstorlek41 mm i diameter
MaterialMatt svart keramik
UrtavlaBlå urtavla som matchar Visa Cash App RB:s färgschema, med applicerade timmarkörer
VisareTudors ikoniska “Snowflake” visare från 1969, fyllda med Grade X1 Swiss Super-LumiNova® luminescerande material
UrverkManufacture Calibre MT5602-1U, certifierad av COSC, med en kiselbalansfjäder och en 70-timmars gångreserv
CertifieringMaster Chronometer certifierad av METAS
BandHybridläder och gummiband med blå sömmar, samt ett svart tygband med blå mittband
GarantiFemårig överförbar garanti utan krav på registrering eller periodiska underhållskontroller
FunktionerKronometer, motståndskraftig mot magnetfält
DesignsamarbeteVisa Cash App RB Formel 1 Team
Särskilda FunktionerBlå urtavla och matchande bandstygn som överensstämmer med teamets iögonfallande färgschema, samma som används av förare Yuki Tsunoda och Daniel Ricciardo
Historiskt ArvTudor har ett rikt arv inom motorsport, inklusive Tudor Watch Racing Team från 1960-talet och IMSA Tudor United SportsCar Championship
Lanseringsår2024