Träningsklockan

Notis - Samarbete CBD.Life

Att använda sina klockor vid träning är något som gjort i alla tider, man har använt dem som stoppur vid träning samt hur länge man kan vara under vatten när man dyker.

Idag är en träningsklocka något helt annat. En träningsklocka kan idag göra allt som en traditionell klocka kunnat göra men med ett 100tals funktioner utöver den klassiska tidshållningen.

Klockan är idag ännu mer av ett verktyg än det någonsin tidigare varit, speciellt om man vill använda den till träning. Skall man addera ett tillskott för att få den där lilla extra pushen för att komma igång kan det vara roligt att kunna mäta sin utveckling. Det är just detta som dessa nya klockor är allra bäst på, att just mäta. Idag kan du mäta allt från syrenivån i blodet, till hastighet du springer i såväl som pulsen vilket kan vara bra att kunna hålla koll på för att lära sig hur ens egen puls utvecklar sig under ett träningspass.

Träning är något som vi såklart förespråkar, och skall man då satsa lite extra på sin träning tycker vi man skall göra det med kanske något extra roligt på handleden som en ny träningsklocka. Skall man börja träna finns även andra stärkande tillskott som många använder för att få lite hjälp på traven och det som växt mest det senaste är CBD Oljan.

När man pratar om träningsklockor idag är det som de flesta är intresserade av idag just pulsklockor. Detta är nog den funktionen som flest har användning för och just därför har vi också skapat en lista där vi kollat närmare på de pulsklockor som presterat bäst i test.

När vi då pratar om träningsklockor vilka märken är det som gör det? Ja det finns såklart massvis med varianter, men en av de vanligaste är såklart den välkända Apple Watchen, klockan är en av de mest sålda och har mycket funktioner utöver träning men har på senare år även fokuserat ännu mer på hälsa. Sedan finns det träningsklockor även från klassiska urtillverkare såsom Hublot som många sett sponsrat mycket stora fotbollsevent och liknande. Men sedan slutligen finns det såklart märken som Garmin som blivit väldigt stora på träningsklockor, de är i grund och botten ett företag som jobbar med navigering men de är också nu extremt välprofilerade bland folk som söker efter de allra bästa klockor för just träning.

Träningsklockan är som vi tidigare nämnt ett starkt och viktigt verktyg. Något som gjort att klockan gått tillbaka till att vara ännu mer av vad det varit under stora delar av historian. Ett verktyg för att hjälpa oss människor i vår vardag.

Pulsklocka
Pulsklocka