Smyckendahls

Är klockan ett smycke eller ett redskap? Denna fråga kanske vi ej kommer kunna reda ut då en klocka kan vara väldigt mycket. Men det vi vet är att företaget Smyckendahls också säljer klockor i deras webbutik. Något vi tycker är roligt när klockor finns i flera olika sammanhang och inte bara i regelrätta klockbutiker på nätet.

Smyckendahls säljer ett flertal olika märken så som John Late och By Billgrens men öven James Barts. Varumärken som helt klart har en egen karaktär men passar väl in i Smyckendahls produktsortiment.

Butiken har funnit med ett tag och är enkla att kontakta via mail eller telefon, något som alltid kan vara skönt vid köp av denna typ av produkter. De är också noga att påpeka deras korta leveranstider och även möjlighet till retur. Sånt som alltid är skönt när man köper en klocka man vill få hem snabbt, men kanske inte heller hunnit testa innan är de skönt ha möjligheten till retur.

Som vi skrev i början av detta inlägget så kan en klocka vara väldigt mycket, men helt klart kan det absolut kategoriseras också som ett smycke vilket gör att vi gärna köper klockor hos Smyckendahls i framtiden.

Spana in deras webshop på knappen nedan.