OWG March 2024

Det är snart mars månad och klocksverige går in i vad som de allra nödigaste kallar årets klockfasta. Ett koncept som vi på klockfeber givetvis tycker är otroligt roligt att stötta och inte minst för att man varje år stöttar en organisation ofta som stöttar utsatta barn. I år stöttar man min stora dag. En organisation som stöttar barn och ungdommar med allvarliga sjukdommar med målet att sprida glädje i en svår tid.

Konceptet går ut på att man under en hel månad endast får bära en och samma klocka. Den klocka man då ställer upp med och registrerar sig med på tävlingen. Bär man någon annan klocka under tiden förlorar man och missar chansen till att vinna massvis med fina priser från olika sponsorer.

Vill ni följa tävlingen och allt vad det innebär lite extra så spana in länken nedan som går till hemsidan, där du kan hitta mer och läsa om hur det går för alla klocknördar att hålla sig i skinnet och inte testa fler än sin utvalda klocka.

Detta är ett initiativ i vårt kära klockcomunity när det är som allra bäst. Vi nördar ner oss kring ett roligt evenemang där vi som nördar får utmanas lite, företag ställer upp med fina priser för att få lite extra motivation till att hålla sig troget till sin valda klocka. Samt att allt detta är omringat av ett starkt välgörenhetstänk. Det gör detta kanske något nichade event väldigt fint.

Vilken klocka kör man under OWG Mars?

Vad ska man då ställa upp med för klocka? Ja det finns många olika tankar och idér här, men gå på känsla. Är de första gången du är med kanske det är smart köra din favoritklocka, du kanske inte skall gå all in som en viss medlem gjorde för något år sedan och körde fickur. Det kommer göra prövningen svårare.