Malm Watches

Malm Watches är ett företag som säljer snygga, skandinaviskt inspirerade klockor. Deras kollektioner finns i en mängd olika färger och stilar, inklusive minimalistisk, sportig eller klassisk. Oavsett vilken stil du föredrar har Malm Watches en klocka för dig!

Malm Watches erbjuder en mängd olika kollektioner och stilar till överkomliga priser, vilket gör det lätt att hitta något för alla! Det finns många recensioner av Malm-klockor på nätet och lika många omdömen.

Malm watches lanserades 2018 utav ett gäng klock- och flygnördar från Östergötland. Deras koppling till flygvapnet blir starkare och starkare för varje klocka som lanseras och flera modeller görs endast i små upplagor till dessa olika förband. De har också blivit något kända för att jobba med Brons som material, ett material som ibland kan anses lite kontroversiellt då de åldras väldigt snabbt. Vi på Klockfeber tycker Malm har börjat starkt och ser fram emot vad de skall hitta på här näst.

Malm Watches olika modeller

Malm Watches har sedan deras start hunnit med ett antal olika modeller, de har varit varierad framgång men vissa har stuckit igen bruset ordentligt. Många har kopplingar till flyget, att koppla en klocka till en industri är lättare sagt än gjort. Det kan framstå något avskalat och framtvingat, men enligt vår uppfattning verkar de som man på Malm Watches har en genuin koppling till flyget och dess olika avdelningar. Och mpnga klockor är kopplade till specifika olika delar.

Malm Watches Catalina

Malm Catalina Blue Bronze 1 e1612172828625

På bilden ser du i vår mening klockan som gav Malm Watches deras genombrott i klockvärlden. Det långa namndet på klockan är MALM CATALINA Blue Bronze Aeronautical Chronograph 41, med ett referensnummer som lyder MW-CA47BZSWAF-LTD. Klockan togs emot bra från klockvärlden och idag är de en av de mest lovande microbrandsen i Sverige, och detta är deras bästa modell.

Malm Watches Pegasus

Senaste nytt från Malm Watches heter pegasus, en kronograf på 41 mm, fortfarande med ett quartz urverk. Modellen är limiterad och kommer i flera olika fäger, namnet är MALM PEGASUS Whitebird Black Eyes Chronograph 41 och de säger själva såhär om klockan ”PEGASUS HAR TAGITS FRAM TILLSAMMANS MED SVENSKA BLACK HAWK OCH AUGUSTA A109 PILOTER. KOLLEKTIONEN ÄR LIMITERAD TILL TOTALT 200 EXEMPLAR, 50 ST AV VARJE FÄRGKOMBINATION”

Malm Watches Dalton

Dalton serien är igen en serie med full stållänk och kronograf funktion, MALM DALTON Blue Chronograph 41 är framtagen tillsammans med flygvapnet åter igen och har namngivits efter deras såkallade ”callsign Dalton”. All denna koppling till flygvapnet är otroligt häftig och något som antagligen är en stor bidragare till deras framgång på marknaden.

Malm Watches Airborne

Malm har skapat en serie klockor som är begränsade upplagor, var och en i ett litet antal. Den första klockan av Malm Airborne tillverkades för den svenska försvarsmakten och det enda sättet att få en sådan är att bli inbjuden av dem.