Malm Watches

Malm watches lanserades 2018 utav ett gäng klock och flygnördar ifrån Östergötland. Deras koppling till flygvapnet blir starkare och starkare för varje klocka som lanseras och flera modeller görs endast i små upplagor till dessa olika förband. De har också blivit något kända för att jobba med Brons som material, ett material som ibland kan anses lite kontroversiellt då de åldras väldigt snabbt. Vi på klockfeber tycker Malm har börjat starkt och ser fram emot vad de skall hitta på här näst.

Malm Watches olika modeller

Malm Watches har sedan deras start hunnit med ett antal olika modeller, de har varit varierad framgång men vissa har stuckit igen bruset ordentligt. Många har kopplingar till flyget, att koppla en klocka till en industri är lättare sagt än gjort. Det kan framstå något avskalat och framtvingat, men enligt vår uppfattning verkar de som man på Malm Watches har en genuin koppling till flyget och dess olika avdelningar. Och mpnga klockor är kopplade till specifika olika delar.

Malm Watches Catalina

På bilden ser du i vår mening klockan som gav Malm Watches deras genombrott i klockvärlden. Det långa namndet på klockan är MALM CATALINA Blue Bronze Aeronautical Chronograph 41, med ett referensnummer som lyder MW-CA47BZSWAF-LTD. Klockan togs emot bra från klockvärlden och idag är de en av de mest lovande microbrandsen i Sverige, och detta är deras bästa modell.

Malm Watches Pegasus

Senaste nytt från Malm Watches heter pegasus, en kronograf på 41 mm, fortfarande med ett quartz urverk. Modellen är limiterad och kommer i flera olika fäger, namnet är MALM PEGASUS Whitebird Black Eyes Chronograph 41 och de säger själva såhär om klockan ”PEGASUS HAR TAGITS FRAM TILLSAMMANS MED SVENSKA BLACK HAWK OCH AUGUSTA A109 PILOTER. KOLLEKTIONEN ÄR LIMITERAD TILL TOTALT 200 EXEMPLAR, 50 ST AV VARJE FÄRGKOMBINATION”

Malm Watches Dalton

Dalton serien är igen en serie med full stållänk och kronograf funktion, MALM DALTON Blue Chronograph 41 är framtagen tillsammans med flygvapnet åter igen och har namngivits efter deras såkallade ”callsign Dalton”. All denna koppling till flygvapnet är otroligt häftig och något som antagligen är en stor bidragare till deras framgång på marknaden.