Klocktjuv som underhållning

För ett tag sedan fick vi på klockfeber kontakt med ett mycket intressant koncept.

Till en början när jag läste texten framför mig i mailet tänkte jag, en klocktjuv… det vill inte jag veta av. Men snabbt förstod jag att detta inte var riktigt vilken klocktjuv som helst.

Det var nämligen Robert Ace som vi fått kontakt med, en kille som beskriver sig själv som “Sveriges ärligaste klocktjuv”. Något jag verkligen är villig att hålla med om.

Underhållaren Robert

Robert Ace klocktjuv 2

Robert jobbar nämligen som underhållare vid event runt om i landet, där han gör flertalet olika shower. Showerna handlar ofta om trolleritrick eller liknande, men det som vi är mest intresserade av är just delen att han är väldigt duktig på att ta saker av folk han möter, inte minst just klockor då.

Robert är nämligen en riktigt mästerlig ficktjuv. Något han lärt sig helt på ett mycket ärligt sätt då det växt fram via hans shower då han lyckats lura massvis med människor på sina ägodelar under evenemang. Robert kan lura av de flesta personer något, jag har själv suttit och gått igenom många av de klipp som gjort med honom på Youtube och de mest imponerande tycker jag är att han lyckas även när han möter folk som vet om hans färdigheter sedan innan, (se till spana in de olika klippen han har på sin hemsida de är mycket underhållande och ger ett bra smakprov vad hans shower kan erbjuda).

Roberts klockintresse

Robert Ace ficktjuv som show4

Han beskriver för mig att hans intresse för klockor ökat sedan det växt fram som en del i hans underhållning. Men för honom har det just varit banden som varit inkörsporten och anledningen till att nörda ner sig i branschen. Ja och de har sin “naturliga” anledning av att det är just det som påverkar vilken teknik han skall använda för att kunna ta av klockan av bäraren utan att denne märker något. Men han beskriver också att efter att ha klämt och känt på massvis med olika klockor under event och träningar så har intresset för ämnet ökat och att han är på god väg att också kategorisera sig som riktigt klockintresserad.

Ett något annorlunda sätt och förmodligen första gången jag hört detta som inkörsporten till klockvärlden men ja alla har vi hamnat i intresset på olika sätt, och alla vägar in i detta intresse är väl bra vägar anser jag själv.

Boka Robert Ace för event

Jag har inte själv varit på något event med Robert Ace men hoppas innerligt att jag får chansen, som klocknörd vill man ju tro att man inte ska kunna bli lurad. Men verkar efter alla klipp jag sett på som att jag inte är ensam med denna tanken och att man lättare än vad man tror kan bli lurad om man stöter på en expert till ficktjuv.

Så vill du uppleva detta på riktigt, så skall du boka trollkarlen & den ärliga ficktjuven Robert Ace för erat nästa event.

Vad skall man boka för underhållning till eventet?

Skall du anordna event med jobbet eller kanske lite kompisar? Ja då tycker vi du skall testa på något så rolig som den mest ärliga ficktjuven Robert Ace

Vart bokar man en trollkarl för event?

Behöver du en trollkarl till ditt event, spana in Robert Ace som även kan skapa en intressant twist på det med ärligt ficktjuveri

Klocktjuv som underhållning

Klockstölder är inget roligt, men att göra det under ordnade former är till och med en underhållande show. Robert Ace har nämligen skapat en show där du kan uppleva Sveriges mest ärliga ficktjuv.