Klockor som presenter

Skärmavbild 2022 06 11 kl. 09.49.30

Att leta present till nära och kära kan vara något som är både energi och tidskrävande, för att inte glömma svårt att få det rätt till slut.

Du kanske kan gissa vad vi på klockfeber skulle förslå som present? Ja en klocka såklart. Varför är då en klocka en sån bra present då? Ja en klocka är något som man alltid kan ha med sig, många gillar och något som blir ett minna för det man firat, exemplevis en student, konfirmation eller ett årsfirande. Det finns många olika uttryck bland klockor så du kan såklart också ge en klocka som är färgglad och rolig till en person som gillar det, men du skulle också kunna ge en klocka som är mer dressad och kanske passar perfekt till en person som tar studenten och vill ha en klocka som han eller hon kan ha på jobbet som väntar runt hörnet.

Vi tänkte också passa på i denna artikeln att ge några tips på tre av de klockor som vi anser skulle vara perfekta studentpresenter, födelsedagspresent eller en present för att fira vad som helst till honom egentligen.

En riktig superklassiker när det handlar om att ge bort klockor till present är såklart klockorna från Daniel Wellington, de är prisvärda, klassiska och passar de allra flesta. Men glöm inte de går byta band så den går anpassas hur mycket som helst egentligen beroende på mottagaren

Är du kanske i stadiet att köpa en present i en två eller till och med fem nivåer uppåt från tidigare nämna klocka? Ja då tycker vi Oris modeller är ett grymt alternativ. De är fortfarande prisvärt när vi pratar Schweiziska klockor, där du får häftiga urverk, välarbetade armband och orolig finish.

Den sista men inte minst största klassikerna när de kommer till klockor som presenter är just Certina och alla deras olika modeller. Många svenska klocknördar har skapats genom en present från någon tidigt i livet i form av en fin robust och prisvärd Certinaklocka.

Men behöver du mer presenttips till din pojkvän som inte bara är klockrelaterat så kan du hitta mer presenttips här.

Sammanfattningsvis så skulle vi ändå vilja säga att en klocka är en perfekt present som nästan aldrig kan gå fel, känner du den du skall ge klockan till väl har du säkerligen rätt så bra förståelse för ungefär vilken typ av klocka som de skulle kunna tänka sig att bära och vilka den inte skulle gilla. Samtidigt som du har en chans att ge lite tips utifrån ditt klockintresse vad den du skall ge presenten till skall bära på handleden.

Bästa presenten till pojkvän?

Vad är bättre än att ge din pojkvän en klocka, den håller tiden åt honom samtidigt som det är en present som består över tid.

Vilken klocka skall jag köpa till min pojkvän?

Det finns massor med varianter såklart, vi har valt att lista våra tre favoriter beroende på budget, Daniel Wellington, Oris eller Certina.

Hur mycket kostar en klocka som present?

Det bästa med klockor är att du kan bestämma budget helt själv, vill du lägga en tusenlapp eller flera spelar ingen roll. Vi har listat 3 modeller i prisklassen mellan 2 000 – 20 000 kronor. Det är helt upp till vad som passar din plånbok bäst