IFL Watches “I Fucking Love Watches”

IFL Watches som står för I Fucking Love Watches är en av de snabbast växande varumärkena inom exklusiva klocktillbehör. Företaget har funnits i ett gäng år nu och har verkligen börjat ta fart.

De började med sina klockställ som såldes världen över och massvis med klocknördar har idag dessa i sin ägo och massvis med klockor har hängts på dessa ställ och de är inte sällan exklusive Rolex, Patek Philippe, Audemars Piquet eller Richard Mille klockor syns hänga på deras klockställ.

Företaget startades av ett gäng Stockholms klockentusiaster med nära kopplingar till Sveriges klockelit. De gjorde en stor satsning med ett mindre sortiment men har idag ett bredare sortiment med en sak gemensamt, allt är väldigt exklusivt. De olika kategorierna på accessoar sidan som man nu kan finna på IFL Watches hemsida är “Art Gallery”, “Watch Stands”, “Watch Storage”, “Watch Winders”, “Watch Cufflinks”.

IFL Watches har de senaste inte bara accessoarer, utan de har också samarbeten där de målar om Casio G-Shock klockor med en konstnär i olika färgglada teman. Klockorna, ja de är otroligt häftiga, men det är också deras prislapp. Se bild nedan på ett av deras senaste coola Casio Oak Rainbow släpp i en helt vitutgåva.

IFL Watches gör ju som vi skrev ovan inte bara klockställ och limiterade Casio Oak varianter, de som är lite extra roligt med dem och som vi på klockfeber gillar är att nästan varje gång man går in på deras sida finns det något nytt. Kan vara en tavla med klockmotiv. Det kan vara en handgranat gjort på gamla urverksdelar. Ja det dyker upp lite allt möjligt som IFL Watches säkerligen nogsamt undersöker innan de tar in det i butiken. Men det gör de lite extra roligt att surfa in på deras sida för att se vad för nytt galet och coolt som de har hittat på denna gång.

Ja vad tycker vi på klockfeber då om IFL Watches och deras grejer?

Ja vi har som ni förstår klämt och känt på många av deras olika saker och en sak måste man säga, ja även om de kostar en slant så är det alltid absolut högsta kvalitet. Vi på klockfeber vill därför slå ett slag för deras webbutik för att spana in de olika produkterna och se ifall du hittar något av intresse i deras butik. Och är ni på jakt på ett klockställ, en watchwinder eller en klockrull? Ja se till att ni kollar in IFL Watches innan ni köper något annat!

Och vill ni fortsätta inne på klockfeber men ändå se över vad man kan köpa på IFL Watches hemsida? Spana in vår kategorisida i länken nedan

IFL Watches som webbutik då, ja de följer såklart konstens alla regler som idag finns på webbutiker, de har gratis worldwide frakt och såklart samma med retur, ja det är nästan ett måste idag och speciellt med dessa väldigt exklusive varor. De har också väldigt gott betyg på Trust Pilot och de har kontor i Sverige och skickar ifrån Sverige. Ja vad ska man säga, utifrån ett webbutiksperspektiv gör de alla rätt.

IFL Watches jobbar såklart också frenetiskt med deras instagram, en otroligt stark kanal där man får se en hel del bilder på häftiga accessoarer men också fina klockor. Det är ett konto med över 100 000 följare och ett väldigt proffsigt och snyggt flöde. De kan vi verkligen rekomendera att ni följer om ni gillar klock kontent, coola bilder och ett bra sätt att också hålla koll på vad som kommer ut här näst i IFL Watches häftiga onlinebutik, och länk till deras Instagram hittar ni längt ner på i deras Webbutik.