Fantastisk Oris Hölstein Edition 2024

Det är äntligen dags för vårt favoritvarumärke Oris att lansera deras årliga klocka nämligen Oris Hölstein Edition 2024.

Fira 120 år av schweizisk urmakarkonst med Oris Hölstein Edition 2024

oris hölstein edition 2024 - all black
Oris Hölstein Edition 2024 All black

Vi på Klockfeber är taggade över att få presentera Oris senaste lansering: Hölstein Edition 2024. Detta är inte bara en klocka, utan en hyllning till Oris rika historia och tradition av exceptionellt hantverk. Oris har i århundraden varit en pålitlig favorit bland klockentusiaster, och denna senaste utgåva är inget undantag. Med endast 250 exemplar tillgängliga är detta en chans att äga en verkligt unik och exklusiv tidmätare.

En unik design för en unik historia

oris hölstein edition 2024 - svart
Oris Hölstein Edition 2024 Svart

Oris Hölstein Edition 2024 är en fullständig svart-på-svart version av den populära Divers Sixty-Five-modellen. Detta är den första klockan från Oris som har en helt svart design, inklusive den 40 mm stora boetten, bezel och kronan som alla är pläterade med svart DLC (diamond-like carbon). Även urvisarna, timmarkeringarna, urtavlans text och datumskivan är svarta, vilket ger klockan ett elegant och diskret utseende.

Tekniska mästerverk

oris hölstein edition 2024 key visual_pso coatedv3.tif
Hölstein Edition 2024

Under den stilrena ytan hittar vi Oris Calibre 400, en rörelse som sätter standarden för precision och pålitlighet. Här är några av de tekniska specifikationerna:

  • Antimagnetisk: Utrustad med över 30 antimagnetiska delar, vilket säkerställer hög pålitlighet.
  • Gångreserv: En imponerande 120 timmar (5 dagar), vilket innebär att klockan håller tiden även om du inte bär den varje dag.
  • Noggrannhet: -3/+5 sekunder per dag, vilket är inom COSC-toleranserna.
  • Garanti: Förlängd till 10 år vid registrering på MyOris. Gäller både klockan och rörelsen. Rekommenderat serviceintervall är också 10 år.

En begränsad utgåva för samlare

oris hölstein edition watch
Oris Hölstein Edition Watch

Med endast 250 exemplar tillgängliga är Hölstein Edition 2024 en verkligt exklusiv klocka. Varje exemplar är numrerat och har en unik gravering på bakboetten som föreställer Oris Bear i blommiga badbyxor – en charmig detalj som fångar Oris lekfulla anda. Klockan är vattentät upp till 100 meter, vilket gör den lika funktionell som den är snygg.

Tillgänglighet och pris

Hölstein Edition 2024 kommer att vara tillgänglig i Oris butiker och på deras webbplats från och med 1 juni 2024. Klockan kan även beställas för avhämtning hos auktoriserade Oris-återförsäljare. Först till kvarn gäller, så det gäller att vara snabb för att säkra ett exemplar av denna sällsynta klocka.

Personlig reflektion

Som en dedikerad klockentusiast och en stor beundrare av Oris, är jag särskilt exalterad över denna lansering. Hölstein Editions brukar sälja slut snabbt, och jag har aldrig haft turen att se en av dessa klockor i verkligheten. Den unika designen och den tekniska excellensen gör denna klocka till ett måste för alla samlare och Oris-fans. Missa inte chansen att äga en del av Oris historia och njut av en klocka som kombinerar traditionellt hantverk med modern innovation.

Slutord om vårat åriga favoritsläpp

Oris Hölstein Edition 2024 är mer än bara en klocka; det är ett stycke historia och ett exempel på överlägsen schweizisk urmakarkonst. Med sin unika design och begränsade tillgänglighet är denna klocka ett verkligt samlarobjekt. Vill du bläddra bland fler modeller från Oris spana in vår dedikerade sida för Oris klockor.

Frågor och svar om Oris Hölstein Edition 2024

Vad gör Oris Hölstein Edition 2024 unik jämfört med andra klockor från Oris?

oris hölstein edition 2024 - all black

Oris Hölstein Edition 2024 är den första klockan från Oris med en helt svart-på-svart design, vilket inkluderar boetten, bezel, kronan och urtavlan. Den är också begränsad till endast 250 numrerade exemplar, vilket gör den extremt exklusiv. Dessutom är den utrustad med Oris högpresterande Calibre 400-rörelse som erbjuder en imponerande gångreserv på 120 timmar och hög antimagnetisk motståndskraft.

Vilka tekniska specifikationer och funktioner har Hölstein Edition 2024?

Hölstein Edition 2024 har en 40 mm boett pläterad i svart DLC, en unidirektionell roterande bezel, och safirglas med antireflexbehandling. Den är vattentät upp till 100 meter och har en urtavla och visare fyllda med Super-LumiNova®. Rörelsen är Oris Calibre 400, som erbjuder 120 timmars gångreserv, hög antimagnetisk motståndskraft och en noggrannhet på -3/+5 sekunder per dag. Klockan kommer också med en 10-års garanti och rekommenderade serviceintervall på 10 år.

Hur kan jag köpa Oris Hölstein Edition 2024, och vad bör jag tänka på vid köp?

Oris Hölstein Edition 2024 kommer att vara tillgänglig i Oris butiker och på deras webbplats från och med 1 juni 2024. Klockan kan också beställas för avhämtning hos auktoriserade Oris-återförsäljare. Eftersom klockan är begränsad till endast 250 exemplar och säljs på först till kvarn-basis, är det viktigt att agera snabbt för att säkra ett exemplar. Det rekommenderas att registrera klockan på MyOris för att få den förlängda 10-årsgarantin.