En närmare titt på Orient Bambino 38 small seconds

På Klockfeber har vi provat många klockor genom åren, men vår senaste test med Orient Bambino 38 Small Seconds har varit något extra speciellt. Orient är kända för sin klassiska design och pålitliga urverk, och deras nya kollektion är verkligen imponerande.

Första intryck: Elegans och komfort i ett

Orient Bambino har varit en favorit världen över i många år. Det är inte svårt att förstå varför med dess traditionella klassiska urtavla, det välvda glaset som ger en retro känsla och den tunna boetten med smala bandhorn. De nya modellerna tar det hela ett steg längre med en 38,4 mm boett som ger en bekvämare passform och en små sekunders urtavla som balanserar designen perfekt.

new orient bambino 38 models with small seconds 3
New Orient Bambino 38 Models with Small Seconds 3

Design och färgvariationer

Den nya Orient Bambino 38 Small Seconds kommer i fyra snygga färger: svart, silver och elfenben. De här klassiska färgerna har en subtil solstrålefinish och en matt beläggning som ger klockan en varm och lugn känsla. Varje modell har ett kalvläderarmband som matchar urtavlans färg och ger extra charm.

Funktioner och urverk

Klockorna drivs av ett automatiskt (med manuell uppdragning) in-house kaliber F6222 urverk. Det här pålitliga urverket har en gångreserv på 40 timmar och en noggrannhet på +25 till –15 sekunder per dag, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Förutom timmar, minuter och datum har klockorna även en små sekunders urtavla som ger en sofistikerad touch.

Detaljer som sticker ut

  • Boettstorlek: Med en längd på 44,0 mm, bredd på 38,4 mm och tjocklek på 12,0 mm, erbjuder Bambino 38 en bra balans mellan storlek och komfort.
  • Glas: Klockan har ett välvt kristallglas framtill och ett se-through glas på baksidan, så du kan se det vackra urverket.
  • Vattentäthet: Med en vattentäthet på 3 bar (30 meter) är klockan skyddad mot vardagliga stänk och regn.
  • Exklusiva Detaljer: Andra detaljer inkluderar 24 juveler, en små sekunders funktion och en snygg utställningsbaksida.
new orient bambino 38 models with small seconds 2
New Orient Bambino 38 Models with Small Seconds 2

En klocka för varje tillfälle

Med sina eleganta färger och enkla men sofistikerade display är Orient Bambino 38 Small Seconds en mångsidig klocka som passar både för vardagen och som ett statement vid speciella tillfällen. Den bekväma passformen och den klassiska designen gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilren klocka.

Vill du lära dig mer om denna och andra klockor bläddra bland de bästa klockorna under 10 000kr