Christopher Ward The Twelve – Basalt Grey

Introduktion till “The Twelve” Klockan

När det kommer till klockor är “The Twelve” mer än bara en tidsmätare. Den är en tidlös följeslagare som förenar design, kvalitet och funktionalitet i ett. Denna artikel kommer att ta dig med på en resa genom “The Twelve” klockans mångsidiga och unika egenskaper.

Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey waffle dial
Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey waffle dial

Beskrivning av dess Mångsidighet och Unika Egenskaper

“The Twelve” är ingen vanlig klocka. Den är designad för att vara en del av ditt liv, oavsett om du är på en viktig affärsmöte eller ute på äventyr. Den erbjuder en balans mellan elegans och styrka och är den perfekta klockan för den moderna individens varierande livsstil.

Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey outside
Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey outside

Historik och Inspiration

Denna klocka har sina rötter i 1970-talets ikoniska klockmodeller som Audemars Piguet Royal Oak och Patek Philippe Nautilus. Dessa klockor utmärkte sig med sina integrerade armband och rostfria stål, och de skapade en trend som har varit tidlös. “The Twelve” tar inspiration från detta arv och för det till en ny nivå.

Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey backside
Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey backside

Design och Detaljer

En av de mest framträdande egenskaperna hos “The Twelve” är dess tolvkantiga (dodecagonal) bezel, som ger klockan en unik och distinkt look. Klockan erbjuder också en mängd olika ytbehandlingar, som inkluderar sandblästring, polering och linjär borstning, vilket ger den en sofistikerad look.

Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey
Christopher Ward The Twelve 40mm Basalt Grey

Urverk och prestanda

“The Twelve” är utrustad med en uppdaterad Sellita SW200-1 automatisk rörelse. Den har en 26-juvel rörelse med en datumfunktion, en 4Hz frekvens och en imponerande 38-timmars kraftreserv. Dess inbyggda antishock-system säkerställer att den förblir noggrann även under påverkan.

Armband och Komfort

Klockan har ett karakteristiskt armband som är designat för överlägsen komfort och stängs med en nästan osynlig fjärilslås. Att ha “The Twelve” på handleden är en unik upplevelse som kombinerar stil och bekvämlighet på bästa sätt.

Färgval och Tillval

För de som söker något extra finns flera tillval, inklusive gravyr och möjligheten att anpassa storleken på armbandet. Urtavlansfärger varierar och erbjuder olika estetiska möjligheter.

Pris och Tillgänglighet

Priset och tillgängligheten för “The Twelve” kommer att variera, men den kommer snart att vara tillgänglig för beställning. Håll ögonen öppna för denna extraordinära klocka.

Slutsats

“The Twelve” är inte bara en klocka, det är en livsstilsföljeslagare som kombinerar stil, prestanda och historia. Den är ett uttryck för tidlös elegans och modern innovation. Ge dig själv förmånen att äga en klocka som är mer än bara en tidvisare. Utforska “The Twelve” och kontakta oss för mer information eller för att beställa din egen. Det är dags att omfamna det bästa av både världar med “The Twelve” på din handled.

Tekniska specifikationer

EgenskapVärde
ModellC12
Storlek40 mm
UrtavlaBasalt Grå
Boettens MaterialRostfritt stål
Boettens FärgSilver/stål
Bezelns FärgSilver/stål
Höjd9,95 mm
Lug till Lug mått44,5 mm
Vikt (enbart caset)65 g
Vikt (inklusive rem)160 g
Vattentäthet10 ATM (100 m)
UrverkSellita SW200-1
Reservkraft38 timmar
Antal Juveler26
Typ av KomplikationDatum
Vibrationer28 800 per timme (4 Hz)
Tolerans i tidtagning+/- 20 sekunder per dag
LysmassaSLN X1 BL C1
Remstorlek25 mm
RemmaterialStål-armband
RemfärgSilver/stål