Rea!

CASIO G-Shock

2 098 kr 1 375 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock är just nu 2 098 kr 1 375 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016901748311195 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
Helautomatisk lysdiod En vridning på handleden vid svaga ljusförhållanden aktiverar automatiskt displayens bakgrundsljus.
Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.
Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina – när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid. I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.
Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 1 tim. Passerad tid, sträcktid och sluttid mäts med en noggrannhet på 1/100 sekund. Armbandsuret kan mäta tider upp till 1 timme.
Tidur – 1/1 sek. – 100 min. Tiduret avger en signal efter att det har räknat ner en inställd tid. Klockans mätkapacitet uppgår till 100 minuter och den kan ställas in i sekundintervall.
Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
Funktion för visarinställning Genom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Knappljud på/av Om du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.
Mineralglas Det hårda, reptåliga mineralglaset skyddar klockan mot fula skador.
Hartsarmband Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.
Batterinivåindikator Indikatorn visar aktuell batterinivå.
Vattenskyddsklassificering (20 bar) Perfekt för fridykning utan dykutrustning. Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar/200 meter. Metervärdet är inte relaterat till ett dykdjup utan till lufttrycket som används under vattenskyddstestet. (ISO 22810)

Ytterligare information

Butik

Datum visning

Glas

Grad av vattentäthet

Larm

Tidtagning

Typ

Urverk

,

CASIO G-Shock
CASIO G-Shock
2 098 kr 1 375 kr