Rea!

CASIO G-Shock

1 698 kr 1 115 kr

Det billigaste priset för CASIO G-Shock är just nu 1 698 kr 1 115 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 5016900218157416 Kategorier: ,

Beskrivning

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.
SuperbelysningMed en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg
StöttåligStöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
VärldstidsfunktionVärldstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.
Stoppfunktion – 1/100 sek. – 24 tim.Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
Tidur – 1/1 min. – 1 tim.För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 1 timmar i förväg.
Fem dagliga alarmDet dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.
SnoozefunktionVarje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.
Knappljud på/avOm du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av.
Funktion för visarinställningGenom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum.
Automatisk kalenderNär den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
12/24-timmarsvisningTiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.

Ytterligare information

Datum visning
Urverk

CASIO G-Shock
CASIO G-Shock
1 698 kr 1 115 kr