Prydligt.se

Prydligt.se är en svensk webbutik som mestadels säljer klockor, men de säljer också en del andra artiklar på prydligt.se.

Klockor är dock deras huvudfokus vilket vi såklart gillar då det är det vi brinner för. Sist vi kollade hade de sex stycken olika klockmärken i butiken så något nischad men inget vi ser som något negativt utan snarare ibland positivt då man ofta kan erbjuda bättre deals och mer kunskap om man fokuserar på vissa märken.

Märkena som Prydligt.se erbjuder är idag, Henry Bale, Lorenzo Milano, Jacques-Frédéric, Nils Aaron Copenhagen, Kompass och även Philippe Palmer.

Men märket som de är mest kända för att sälja och vad vi skulle tro att de säljer mest av är klockmärket Kompass. Prydligt.se är nämligen en av få om inte den enda återförsäljaren av detta märke. Det är onekligen ett omtalat märke då de gör designer som tanjerar väldigt kända märken och ofta såkallade homage klockor. Oavsett så är dessa klockor otroligt väl prissatta, då de går få klockor för en väldigt billig peng på prydligt.se är det helt klart en intressant sida för dem som vill testa något nytt eller kanske är helt ny in i klockvärlden.

Prydligt.se jobbar också som många andra internetbutiker med frifrakt över ett visst belopp, nu låg det beloppet på 800kr så passa på att kanske köpa två klockor ifall du hamnar under de beloppet så får du något att välja på men också gratis frakt. Och eftersom att klockorna skickas från Sverige så behöver man aldrig vänta längre än 1-3 dagar innan sin beställning är framme vilket alltid är uppskattat. Ja vem vill vänta längre när man beställt en klocka man skall testa.

Prydligt.se är helt enkelt en som vi skrev, liten men nischad och specialiserad butik med ett gäng varumärken som vi vet att många gärna testar på. Därför tycker vi det är extra kul att skriva några rader om dem hos oss på Klockfeber.

Se till att spana in deras sortiment genom att klicka på knappen nedan.