Klockfeber på Watches & Wonders 2024

Årets stora klockhändelse är här Watches & Wonders 2024 och vi på Klockfeber åker ner till Genéve för att närvara.

På denna sida kommer ni kunna följa våra besök hos ett gäng olika varumärken och följa resan runt Geneve när vi också planerat besöka Time to Watch.

Time to Watches Logo grey

Planerade möten under Watches & Wonders 2024

Vi har lyckas nässla oss in hos en rad varumärken och har höga förväntningar på mötena med dessa. De som vi planerar träffa kommer vi skapa egna inlägg för för att kunna skriva av oss och samla alla bilder på de roliga klockor vi får se.

De varumärkena som vi har möten med är:

Tudor

Vi har såklart börjat fundera en hel del tillsammans med många andra om just Tudor och vad de kommer släppa på mässan, här är inlägget som vi kommer uppdatera löpande under mässans gång. Tudor på Watches & Wonders.

Tag Heuer

Ett märke som såklart är spännande att följa efter deras glassbox case som de presenterade under 2023 har vi höga förväntningar på deras släpp, men också deras gästvänlighet. Om allt går som de skall så blir det cocktail mingel med dem på onsdagkvällen.

Panerai

Ett väldigt unikt varumärke med lite kortare historia men ack så stark sådan är Panerai, ett märke vi ser fram emot att träffa och sitta ner och titta på deras nyheter, ryktet säger de kommer släppa något riktigt unikt och häftigt men mer än så vet vi inte.

Oris

Oris som vår absoluta favorit är montern vi kommer spendera mest tid i och såklart fokusera mest på. Se därför till hålla er uppdaterade här på allt vi lägger upp om Oris på Watches & Wonders.

Baume Mercier

Riktigt roliga märken allihopa och mycket tacksamma de kommer ta emot oss nere på plats för att visa nyheterna. Ska också bli kul se skillnaden mellan montrar och bemötande även om man kanske har en känsla kring vilka man tror kommer va roligast besöka.

Hör av er om ni har några frågor, tankar eller framför allt kanske tips på vad man ska göra nere i Geneve under denna vecka.

Sammanfattning om planerna för Watches & Wonders 2024

Eftersom det är första gången vi åker ner på mässan vet vi såklart inte exakt vad vi kan vänta oss men de gör oss nog bara ännu mer taggade. Det ska bli kul se vad det är alla pratar om och att hans on få se mycket av de nya som släpps och känna urmakar viben som hela Geneve skall utstråla under dessa veckor.

Har ni läsare tips eller frågor hör bara av er, info@klockfeber.se

https://youtu.be/sry3p3_Zhoo?si=0RE29tOFTb5Znq61