Seiko SKX Klockor

Seiko SKX klockorna är en modell som utgått ifrån Seikos sortiment under 2020, detta är givetvis lite synd men det finns fortfarande ute i en hel del butiker så de finns fortfarande klockor kvar i butikerna online. Klockia ser ut att idag fortfarande ha både svarta och pepsi versioner kvar.

Men nu skall vi gå igenom de olika varianterna lite mer, så här kommer de olika Seiko SKX klockor listade.

SEIKO-SKX009-Pepsi
SEIKO-SKX009-Pepsi

Seiko SKX Klockor:

Referens SEIKO SKX009

Detta är en den lite mer färgglada versionen i SKX Serien, den blå röda ”pepsi” versionen ifån Seiko. Den är otroligt robust i boetten, skulle vilja säga de är en av mina favorit boetter, medans länken är lite annorlunda, det är en klassisk jubilie, men något rasslig, men räknar du med priset så skulle jag säga detta har varit och är en av de mest prisvärda klockorna på marknaden.

Seiko-SKX007-Svart
Seiko-SKX007-Svart

Seiko SKX Klockor:

Referens SEIKO SKX07

007 referensen har i princip endast en skillnad mot 009an, och det är färgen. Vill man ha en klassisk svart är detta modellen. Den är precis som sin tvilling klocka 009an otroligt robust och trevlig. Något vi tycker alla intresserade klocknördar bör ha en i sin samling och nu är de bästa läget innan de bara finns begagnade kvar.

Seiko SKX Klockor:

Referens Seiko SKX009 Rubber

SKX klockorna är också rätt så populära att bära på gummiband och som ni vet gillar vi på klockfeber när de är speciella gummiband för just denna klockan och såklart har man ett sånt till SKX modellen, det är rätt stort men också väldigt bekvämt då de har dragspelsfunktionen i bandet vilket gör den lite extra nice.

Efterträdaren till Seiko SKX klockorna?

Är man inte sugen på det ”utgångna” sortimnetet av Seiko SKX klockorna?

JA då bör ni spana in vår artikel om Seiko 5 Sports klockorna, efterträdaren till SKX serien och den är inte dum den heller.

Läs mer om den här–>>

Eller läs vår fullständiga review av den Blå Seiko 5 Sports modellen här med inkluderande video.

När slutades SEIKO Skx tillverkas?

2020

Vad heter efterträdaren till Seiko SKX Serien?

Seiko 5 Sports