Olika typer av Smartklockor

Smartklockor är något som är nytt för oss på klockfeber men något som vi vet finns ett stort intresse kring hos våra läsare men också något som vi själva börjat tycka är mer och mer intressant och därför kommer vi att gå in i en fas där vi skriver mer på detta område för att hjälpa er, våra läsare att lära er mer om detta väldigt spännande område.

Smartklockor finns i massivs olika utformande och funktioner. Vilket är anledningen till att vi delat upp dem i olika kategorier som vi kommer att skriva mer om.

  • Fashinabla Smartklockor
  • Smartklockor för Träning
  • Schweiziska smartklockor med skärm
  • Smartklockor för barn
  • Smartarmband med tidsfunktion

Fashionabla Smartklockor

MK-smartklockor
MK-smartklockor

Denna kategori är något som bara växer och växer, dessa smartklockor har en kombination av de mesta, funktioner och kopplingar till telefonen med notiser och funktioner samt koppling till hälsa och träning. Det som gör dessa klockor till en svår match är deras utseende kopplat till funktion inte alltid matchar.

Smartklockor för träning

1574789178 412zRsjMUqL

Denna kategori är nog den man oftast ser ute på stan, anledningen är enkel. Dessa klockor är ofta stora och nästan alltid helt svarta och syns tydligt på folkets handleder enkelt. De är ofta reptåliga, vattentåliga men baksidan är väl att de ofta är rätt fula och enformiga i sin estetik.

Schweiziska Smartklockor med skärm

Hublot smartklockor
Hublot smartklockor

Detta är nog det närmaste vi kommer vår passion på klockfeber. Det har hänt mycket här och flertalet aktörer steppar upp här. Vi har sett spännande grejer från både Tag Heuer, Alpina, Hublot samt Louise Vuitton. Det är en växande kategori och även om det finns mycket skepsism så är det onekligen intressant område.

Smartklockor för Barn

Smartklockor för barn
Smartklockor för barn

Detta är ett område helt nytt för oss men vi vet att bäst info på detta område hittar ni på våra vänner sida hos Testlaget.se. Så vill du hitta en smartklocka anpassad för barn spana in deras site.

Smartarmband med tidsfunktion

fitbit charge 4 storm blueblack1012333 380302 2 Normal Large

Här har vi det som är längst ifrån en regelrätt klocka. Vi har mer ett hälsoarmband med tidfunktion. Det är onekligen smidiga och smärta. De syns ej och många bär dem tillsammans med sina traditionella klockor. Vi kommer att försöka djupdyka lite mer i detta framåt då de är ett intressant område och onekligen spännande för att kunna komplettera sitt klockintresse och läsa om de bästa aktivitetsarmband som finns på marknaden.

Vad är en smartklocka?

En smartklocka är en klocka med någon typ av “smart” funktion vilket kan vara allt från sammankoppling med din telefon till mätning av din puls

Vilken är den bästa smartklockan?

De finns massvis olika typer av smartklockor, därför finns denna artikel på Klockfeber, läs den för att lära dig mer

Vad är smartklockors framtid?

Smartklockor är här för att stanna, kanke inte så att alla modeller kommer bli succeer men de kommer finnas i olika slag som hjälpmedel i vardagen under en lång tid framöver

Lästips: Test av golfklockor