TRIWA Introducerar Ally Fund för Att Bekämpa Plastförorening i Haven

Att Triwa har stort miljöfokus är knappast någon nyhet för någon på detta forum. Triwa är ju nämligen en av de som man ser har hållbarhetsfrågan tight kopplat till allt de gör.

Lanseringen av Triwa Ally Fund stärker endast deras tydliga övertygelse om att de skall och kommer göra något gott med sitt varumärke.

Platsförorerningar är ett stort problem och att just jobba med denna typ av metod att öka värdet på den återvunna platsen är en bra metod, det ökar intresset för materialet och även värdet.

I detta utvecklade samarbete så har man även tagit ett steg vidare med produktutvecklingen och även tagit fram ett bälte. En produkt som behöver mer material och på så sätt kan återvinna ännu mer material.

Review av Triwa Ally Watch

Triwa klocka återvunnen plast
Triwa klocka återvunnen plast

Vi har nu burit klockan i snart en vecka, och ja vi gillar det vi fått testa. Triwas Ally Fund likt många av deras andra modeller ger en väldigt robust och stark klocka trots det förhållandevis väldigt låga priset.

Kronan ler alltid mot dig

Triwa klocka av plast
Triwa klocka av plast

En återkommande och mycket rolig och uppskattad del med denna och Triwas klockor är just slimeyn. Man kan se den på lite olika ställen med på Triwas kronor kan man nästan alltid se en liten leende smiley vilket är mycket kul drag från dem

Triwa Ally Fund
Triwa Ally Fund

Klockan ifrån Triwa utgår ifrån en av deras tidigare modeller vilket säkerligen kommer ifrån att de hittat en bra linje med deras stil och produktion. Dock kan jag tycka att bandhornen blir lite onödigt långa och att klockan ibland upplevs fyrkantig även om den tydligt är rund.

Triwa Ally Fund - återvunnen plast
Triwa Ally Fund – återvunnen plast

Klockans armband är en sak som bidrar till det jag skrivit ovan. Klockan känns sjukt robust, och att bandet är så stabilt osv är något som verkligen bidrar till detta. Natoband är helt rätt ett band också som är gjort av återvunnet material vilket är en riktigt hit. Spännet är dock stål men också de robust och rejält.

Sammanfattning av vår syn på Triwa Ally Watch är att man åter igen skapat en rolig klocka med stor karaktär och betydelse. Lite småsaker som jag skulle vilja man förbättrar såsom badhornen och kanske även göra tavlan roligare igen som på många andra tidigare modeller. Men överlag är jag mycket imponerad hur man kan få något så rejält för en såpass liten peng och ändå bidra till att städa upp haven. Bara hatten av och önska Triwa allt lycka till med denna lansering. Ser redan ut som vissa av modellerna är slutsålda så verkar redan vara en succé.

Specifikation of Triwa Ally Watch

Storlek37mm
Urverkquartz, Miyota 2035
Vattentålighet5 ATM

Ally Watch och Ally Belt: Innovativa Hållbara Produkter

En Tidlös och Elegant Accessoar med Enastående Hållbarhet

Ocean Ally Watch är inte bara en klocka – det är en symbol för förändring. Med sin tidlösa och eleganta design är den en accessoar som passar perfekt för alla tillfällen. Men det som verkligen gör denna klocka unik är det material den är tillverkad av – #tide ocean material®. Genom att använda återvunna plastpellets från våra världshav tar Ocean Ally Watch hållbarhet till en helt ny nivå.

Triwa klocka i plast
Triwa klocka i plast

Denna klocka är inte bara en visuell njutning; den bär med sig en djupare betydelse. Varje gång du tittar på din handled kommer du att påminnas om ditt eget engagemang för att minska plastförorening. Med Ocean Ally Watch har TRIWA lyckats kombinera skönhet och hållbarhet på ett sätt som verkligen gör skillnad.

Banbrytande och Miljömedvetet

När det kommer till innovation och hållbarhet är Ocean Ally Belt en riktig pionjär. Tillverkat av 100% Ocean Bound Plastic, tar detta bälte itu med en betydande del av plastavfallet som hotar våra hav. Varje gång du knäpper på dig detta bälte blir du en del av lösningen på ett globalt problem.

Ocean Ally Belt är inte bara ett modeuttryck – det är ett medel för att visa ditt engagemang för en renare miljö. Genom att bära detta banbrytande bälte visar du att du tar ställning mot plastförorening och för hållbarhet.

Ally Belt i Olika Färger För Din Stil

Ally Belt är inte bara innovativt, det är också mångsidigt när det kommer till stil. Det finns tre fantastiska färgalternativ att välja mellan: klassisk svart, djupblå och sjögrön. Oavsett om du föredrar en mer diskret look eller om du vill ha en pop av färg i din outfit, finns det en Ally Belt för dig.

Välj mellan svart, deep blue och seaweed green, och ge ditt engagemang för att bekämpa plastförorening en personlig touch. Med dessa färgalternativ visar TRIWA att hållbarhet inte kompromissar med stil och att du kan göra en skillnad samtidigt som du ser fantastisk ut.

Förklaringen bakom namnet Triwa Ally Fund

VD för TRIWA, Ryan Looysen, förklarar att “namnet TRIWA Ally Fund kommer från vår strävan att faktiskt skapa ett nätverk av allierade som tillsammans driver positiv förändring – allierade som delar våra värderingar här på TRIWA och som har samma mål att rädda våra hav och främja positiv förändring även genom de minsta insatserna.” 

Triwa och dess satsningar för miljön

Triwa är ett varumärke som verkligen fångar min uppmärksamhet. Deras kombination av stil och hållbarhet är imponerande och sticker verkligen ut från mängden. När jag hörde om deras senaste projekt, TRIWA Ally Fund, blev jag ännu mer intresserad. Att se ett varumärke ta ett konkret steg mot att bekämpa plastförorening i våra hav är verkligen imponerande.

Triwas samarbete med UOCEAN 2050 visar på deras engagemang för att göra en positiv förändring. Att fokusera på praktiska åtgärder för att rensa upp och återställa våra marina ekosystem är ett steg i rätt riktning. Samarbetet med minoritets- och stigmatiserade samhällen visar på en inkluderande och ansvarsfull strategi.

Det är uppenbart att Triwa och UOCEAN 2050 delar ett gemensamt mål – att skapa en renare och bättre miljö för oss alla. Deras arbete är något som jag känner mig positivt inställd till och vill stödja. Det är inspirerande att se varumärken som Triwa ta ansvar och göra sin del för att vår planet ska må bättre.

Och detta speglar alla deras modeller, missa inte vårt inlägg om deras senaste arbete med en stålklocka i fossilfritt stål men missa inte heller att bläddra bland deras modeller på vår samlingssida för Triwa klockor.

UOCEAN – och dess vision

UOCEAN 2050 är som en frisk fläkt av hopp och förändring i den miljömedvetna världen. När jag stötte på deras namn blev jag omedelbart nyfiken, och ju mer jag lärde mig, desto mer imponerad blev jag över deras engagemang för att faktiskt göra skillnad.

Denna banbrytande ideella välgörenhetsorganisation, grundad av The Vayyu Foundation med bas i Storbritannien och en global påverkan, har tagit upp en pionjärroll i kampen mot plastförorening. Vad jag verkligen uppskattar är deras praktiska strategi – de går från ord till handling. Genom att fokusera på faktiska åtgärder för att tackla plastförorening i både floder och hav visar de att det är möjligt att göra verklig förändring.

Men det som verkligen skiljer UOCEAN 2050 från mängden är deras inkluderande metod. Genom att samarbeta med minoritets- och stigmatiserade samhällen för att rensa upp, utbilda och förespråka för förändring, sätter de en ny standard för vad en välgörenhetsorganisation kan åstadkomma.

Deras mål är lika storslaget som det är konkret – att återställa de marina ekosystemen till deras ursprungliga, hälsosamma tillstånd. Genom detta arbete strävar de efter att skapa en bättre och renare miljö som gagnar oss alla. Jag är djupt imponerad av deras arbete och stolta över att dela deras historia med er alla här på Klockfeber. Låt oss inspireras av UOCEAN 2050 och fortsätta att göra vår del för att vår värld ska vara hållbar och blomstrande för framtida generationer.

Avslutningsvis om Triwa Ally Fund

TRIWA Ally Fund har gjort en betydande inverkan genom att lansera hållbara produkter och främja sitt engagemang för etiska värderingar. Genom införandet av Ocean Ally Watch och Ocean Ally Belt visar TRIWA sin handlingskraft i kampen mot plastförorening i haven. Deras beslutsamma åtagande för etik och hållbar design fortsätter att lysa starkt.

Denna initiativrikedom i kombination med deras långvariga engagemang för hållbarhet gör TRIWA till en ledare i branschen av klockor gjorda av återvunna material. Genom att stödja TRIWAs produkter ger läsare en möjlighet att vara en del av den positiva förändringen. Utforska deras kollektion och låt deras produkter inte bara vara accessoarer, utan också ett medel för att stödja deras mål att bekämpa plastförorening i haven. Det är en chans att göra en insats för miljön med varje köp och vara med och forma en renare framtid för vår planet.

Hur stor är Triwas modeller av återvunnen plast?

Deras klockmodell Octopus är 37mm i diameter

Vilket urverk har Triwas klockor?

Triwa klockor drivs av Miyota urverk

Vad gör Triwas klockor av?

Triwa har ofta banbrytande material i deras klockor, ibland fossilfritt stål eller av återvunna vapen. Men deras flesta klockor är gjorda av återvunnen plast.

Hör av er!

Har ni frågor, synpunkter eller saker ni bara vill prata av er om relaterat till klockor, tveka inte maila oss på info@klockfeber.se