Transparent Casio

Casio lanserade nyligen en hel serie med Transparenta klockor, dessa gjorde man av de mest populära G-Shock modellerna, vi kommer nedan gå igenom de olika och vart man hittar dem. Då vissa av dem blivit extremt populära kan de ibland vara svårt att få tag på vissa av dem, men snart kommer de säkerligen finnas tillgängliga för alla. Officielt kallas de Casio Skeleton men de flesta pratar om de Transparenta Casio klockorna.

Transparent-Casio-Oak
Transparent-Casio-Oak

Transparent Casio Oak

Den mest populära och extremt eftertraktade av dessa klockor blev direkt Casio Oaken, den jämförs hej vilt med alla möjliga olika mycket dyrare klockor och är en rejäl succe, då den redan är slutsåld i många butiker men håll utkik om du är snabb på bollen kan du nog få tag på en snart, spana in vår länk dit du bör hålla utkik. Är du intresserad av att läsa mer om just Casio Oak (Octagon) varianten läs här. Och missa inte att vi på Klockfeber lyckats lägga vantarna på en av dessa varianter och gjort en fullständig review av klockan.

Transparent-Casio-Square-3
Transparent-Casio-Square-3

Transparent Casio Square

Den något tidigare modellen som ofta kallas Square modellen fick också ett upplyft med denna skeleton utgåva som är genomskinlig, denna är något enklare att få tag i, men se till att va snabb man vet aldrig ifall den blir lika svår att få tag i som sin broder Casio oaken. Vi bifogar även lite extra bilder på denna som vi tyckte var coola.

Transparent-Casio-Square
Transparent-Casio-Square
Transparent-Casio-Square-2
Transparent-Casio-Square-2

Hur många Transparenta Casio klockor finns det?

I det senaste släppet 2021 lanserades 3 stycken nya som är ”vitt” genomskinliga

När lanserades de Transparenta Casio Oak?

Under 2021 lanserades en transparant Casio Oak