Timex Coca-Cola

Timex är ett märke som vi skrivit om tidigare här på Klockfeber. Nu har man nyligen släppt ytterligare ett lite roligt samarbete med med Coca-Cola. Timex Coca-Cola finns i flera olika varianter och de är alltid kul med varianter. Vår favorit har ett fullständigt namn som heter TIMEX Standard x Coca-Cola Unity Collection 40mm.

Timex Coca-Cola
Timex Coca-Cola

Timex Coca-Cola Specifikation

Klockan från Timex kommer med en något vintage inspirerad krämvit tavla, och en färgglad Coca-Cola logotyp på tavlan. Boetten är 40mm stor och ger den rätt ordentligt precense på armen. De vi gillar mest med just denna modellen är två saker. Den är 9,5mm tunn vilket gör den bekväm och snygg. Men också bandet gillar vi, de är textil med de små röda stygnen vilket får de att poppa ut lite.

Timex Coca-Cola Baksida
Timex Coca-Cola Baksida

Timex Coca-Cola Baksida

Klockan är en samarbete mellan Timex och Coca-Cola och även en tribute till 70-talet. Baksidan gör detta ännu mer tydligt och samarbetet ämnar bistå artbetet med ökat tolerans och solidaritet i samhället, och det är därför som den kallas “The Unity Collection”

Timex Coca-Cola Baksida close up
Timex Coca-Cola Baksida close up
Timex Coca-Cola sidan
Timex Coca-Cola sidan

Timex Coca-Cola köper du enkelt online på länken nedan. Där finns alla olika modeller men också snabb leverans vilket vi alltid tycker är kul när man väl bestämt sig att köpa en ny klocka. Hoppas ni också gillar Timex Coca-Cola och även märket då detta garanterat inte är sista gången vi skriver om dem på Klockfeber. Och vill du läsa på mer om Timex Klockor kan du läsa det här.