Tag Heuer Stockholm – Äntligen en egen butik

Äntligen har det blivit dags för Tag Heuer att öppna sin första flagship store i Stockholm, och det gör man med en riktigt coolt inredd maxad butik med högt i tak i köpcentret Mall of Scandinavia.

Vi är väldigt glada att vi fick ta del av detta officiella öppningsevent vilket alltid är roligt. Speciellt när det passar precis lagom efter släppet av en av de coolaste Tag Heuer klockorna på länge, nämligen ChronoSprint i samarbete med Porsche, en klocka vi kommer gå igenom ordentligt nedan.

Öppningseventet av butiken

Öppningseventet hölls i deras nybyggda butik i den väldigt påkostade butiken i Mall of Scandinavia, det bjöds på bubbel och bärs, tillsammans med rikligt med snittar. Men såklart var det mest fokus att få klämma och känna på alla coola klockor.

Tag Heuer butik Stockholm
Tag Heuer butik Stockholm

Coolast var såklart Chronosprinten, men även kul, få testa en del av deras mer färgglada Tag Heuer Carrera modeller vilka jag gillar båda jag testade.

Tag heuer Stockholm och dess inredning

Inredningen i en klockbutik är såklart a och o, vilket såklart Tag heuer inte missat i sin Stockholmsbutik. Den är snyggt och elegant uppbyggd med shyssta montrar. Men också rikligt med detaljer som kopplar till racingen. Kanske coolast av allt har de en racing overall ifrån självaste Max Verstappen, som är på sin peak av racing karriären i detta nu.

Racing inslag under eventet

Tag Heuer racing
Tag Heuer racing

Eftersom Tag Heuer är ett märke som har sina rötter djupt rotat i racingen, var det ingen skräll att det var en racing simulator på plats där man kunde testa de senaste Porche bilarna runt en bana och racea emot de andra personerna under kvällen. Ett riktigt kul men ack så svårt inslag.

TAG Heuer Carrera Chronosprint X Porsche – Special Edition

Tag Heuer Chronospring
Tag Heuer Chronospring

Denna särskilda utgåva av TAG Heuer Carrera Chronosprint X Porsche är en hyllning till födelsen av TAG Heuer Carrera och den mytomspunna Porsche 911, och den fångar lidelsen för racing som delas av båda ikonerna. Det är en självsäker klocka som förenar prestige och ambitiös innovation.

Produktinformation:

  • Automatisk kronograf, 42 mm, i stål
  • Modellnummer: CBS2011.FC6529
  • Pris: 103 700,00 kr

Särskilda egenskaper:

  • Klockan har röda accenter överallt och en unik skimrande silverfärgad urtavla med en svart Porsche-inspirerad 60-sekunders skala på flänsgen.
  • Den eleganta boetten i borstat och polerat stål integrerar en glasbox-dome-safirglas med dubbel antireflexbehandling och ett safirglas-bakstycke som visar det skickligt tillverkade TH20-08-uret. Klockan är vattentät ner till 100 meter.

Historia i tillverkning:

  • Det inbyggda kaliber TH20-08-uret efterliknar Porsche-motorn och den tid det tog för den första Porsche 911 att nå 100 km/h. Det är en klocka som tydligt är avsedd för hastighet och prestanda.

Förmåner vid köp:

  • Aktivera garantin automatiskt.
  • Vid köp från den officiella TAG Heuer-webbplatsen får du exklusiv förpackning och en gratis TAG Heuer-resväska som en extra bonus.

Denna särskilda utgåva av TAG Heuer Carrera Chronosprint X Porsche är en sällsynt kombination av klassisk design och modern innovation, perfekt för entusiaster av både klockor och racing.

Tag Heuer Carrera Rosa och grön

Vi lyckades såklart testa lite fler klockor under eventet. Några klockor som det började köas lite till under kvällen var just deras Carrera modeller. Dessa kommer numera i otroligt coola något extra men absolut roliga färger såsom rosa och en mer mint grön. Dessa gjorde stor succe under kvällen.

Tag heuer Carrera rosa
Tag heuer Carrera rosa
Tag Heuer Carrera grön
Tag Heuer Carrera grön