Sjöö Sandström Worldtimer

Sjöö Sandtröm är ett välkänt Svenskt klockmäke om inte det mest kända, de har gjort klockor och gör klockor till den svenska militären i form av deras UTC skydiver som satt märket på kartan.

Trots detta har märket inte sålt några otroliga mängder klockor men är ändå mycket uppskattade.

Sjöö Sandström Worldtimer

Under 2016 lanserade man deras version Sjöö Sandström Worldtimer vilket gjorde succe, man lanserade en version i 36 och en i 41mm vilket uppskattades mycket. Man hade GMT funktion och en färgglad gmt visare vilket gör den lite unik. Klockan i sig är väldigt klassisk men ack så snygg. Speciellt eftersom man kunde gå lite crazy om man ville med en orange tavla, eller köra de klassiska med en svart, eller en vit tavla med lite grönt på GMT visaren vilket gör den lite extra cool.

Att Sjöö Sandström Worldtimer också ofta kommer på gummiband, eller länk eller inte helt sällan både och gör den lite extra cool, trenden med att addera ett figuranpassat gummiband är något som är riktigt snyggt och skönt att bära till sommaren.

RSWT 41 Link White
RSWT 41 Link Orange
RSWT 41 Link Black
RSWT 41 Rubber Black tn

Sjöö Sandström Worldtimer Leet

Några år efter lanseringen med Sjöö Sandström Worldtimer, gjorde man en version och lade till namnet Leet på slutet. Detta står fär gaming termen “ELIT” och denna klocka gjorde man i sammarbete med två stycken gaming legender, Emil “HeatoN” Christensen and Tommy “Potti” Ingemarsson. Båda aktiva under stortiden av spelet Counter Strike “CS”, inte för att populariteten minskat för spelet men de var bland de första kända namnen i Sverige kopplat till e-sporten. Klockan i sig är lite speciell då den är helsvart med gummiband och 1337 ingraverat på baksidan och sett CS sikte på tavlan som lyser i mörkret. Det vill säga väldigt unik, dock älskar vi på Klockfeber denna klockan detta just för att den är så unik, första av sitt slag där man sammarbetar med e-sports legender för att göra något nytt, mycket coolare och häftgare än att sätta sin klocka på någon medioker fotbollsspelare, detta är att bryta ny mark vilket uppskattas. Vi gillar denna klockan så mycket att vi har gjort en video och unboxing av den samt tagit en hel del bilder. Klockan är extremt svårfotad på grund av dess färg och bör därför upplevas in person. Vi kan verkligen rekoemndera det, denna klockan finns inte i många upplagor så du kommer bli unik.

Sjöö Sandström Worldtimer Leet

När startades Sjöö Sandström?

1986

När lanserades Sjöö Sandström Worldtimer?

2016

När lanserades Sjöö Sandström Worldtimer Leet?

2018

Hur Stor är Sjöö Sandström Worldtimer?

36 eller 41 mm

Vilka färger finns Sjöö Sandström Worldtimer?

Vit, Grå, Blå, Orange, Svart med flera