Oris Diver Sixty Five Date Cotton Candy Sepia

En Unik Twist på Retro Dykaruret: Möt Divers Sixty-Five Date Cotton Candy Sepia

Älskad av många återvänder en favorit bland klockdesigner, men den här gången med en skuggig och oväntad twist. Divers Sixty-Five Date Cotton Candy Sepia är en varm, tobaksfärgad tolkning av den bronsfärgade versionen av vårt retro-dykarklocka.

Oris Diver Sixty Five Cotton Candy Sepia
Oris Diver Sixty Five Cotton Candy Sepia

Tidigare Cotton Candy-utgåvor blandade brons med ljusa och pastellfärger, men den här gången är urtavlan svart, precis som alternativet med gummiarmband. I brons återfinns den 38 mm stora boetten, den enhetligt roterande bezeln och den skruvbara kronan, och det finns också ett alternativ med ett helt bronserat armband.

Den vintage-färgen fortsätter in i detaljerna på urtavlan, där vi har lagt till guldkantade visare och timmarkörer fyllda med off-white lume som lyser grönt när ljuset slocknar. Observera den lummade sekundvisaren i form av en lollipop, en hyllning till den klassiska dykarklockan. Även Oris-logotypen är i en rostig bronsfärg.

Oris Diver 65 Cotton Candy Sepia
Oris Diver 65 Cotton Candy Sepia

Precis som med tidigare bronserade varianter av Divers Sixty-Five kommer materialet att patinera naturligt med tiden när det oxiderar, vilket ger varje klocka en unik finish som utvecklas enligt ägarens upplevelse.

Oris Divers Sixty-Five Sephia
Oris Divers Sixty-Five Sephia

Den massiva boettens baksida är i rostfritt stål och ingraverad med Oris-vapenskölden. Och som med varje Oris-klocka drivs den av ett schweiziskt mekaniskt urverk som här ger tids- och datofunktioner. Utseendet är moget, självsäkert och glatt tidlöst – en klocka för alla säsonger.

Funktioner och Fördelar:

 • Design med en Twist: Cotton Candy Sepia ger en ny dimension till den älskade retrodykarklockan genom att införa en varm tobaksfärgad ton.
 • Bronsdetaljer: Boett, bezel och krona i bronston ger inte bara en unik estetik utan kommer också att utveckla en individuell patina över tid för varje ägare.
 • Luminous Elegance: Urtavlan i svart kompletteras av guldkantade visare och timmarkörer, fyllda med lume som lyser i en subtil grön nyans när ljuset dämpas.
 • Tribut till Tradition: Den lummade lollipop-sekundvisaren hyllar den klassiska dykarklockans form, medan den rostiga bronsfärgen på Oris-logotypen ger en extra touch av tradition.
 • Kvalitet i Varje Detalj: Från den rostfria stålbaksidan med Oris-vapensköld till det schweiziska mekaniska urverket – varje detalj visar på klockans överlägsenhet och pålitlighet.

Specifikationer och tillgänglighet:

 • Material och Storlek: Multi-delad bronsboett, 38.00 mm storlek.
 • Top Glass: Safirglas, kupolformat på båda sidor med antireflexbehandling invändigt.
 • Rörelse: Oris 733, automatiskt uppdrag, 38 timmars kraftreserv.
 • Urtavla och Luminous Material: Svart urtavla med Super-LumiNova®-belagda index och visare.
 • Rem/Armband: Svart gummiband med bronsnålspänne eller flerdels bronserat metallarmband med vikspänne.
 • Tillgänglighet: Lansering i november 2023.

Slutsats och uppmuntran:

Dyk in i den unika världen av Cotton Candy Sepia – en klocka som inte bara visar tid, utan också berättar en historia. Med varje patina som utvecklas och varje lysterglans i skymningen är det en klocka för den som uppskattar kvalitet och tradition. Kontakta oss för att göra denna tidlösa skatt till din egen.

Vad gör Cotton Candy Sepia unik jämfört med andra dykarklockor?

Cotton Candy Sepia erbjuder en unik twist på den älskade retrodykarklockan genom att införa en varm tobaksfärgad ton och bronsdetaljer som kommer att utveckla en individuell patina över tid.

Hur påverkar bronssammansättningen klockans estetik och hållbarhet?

Bronsboetten, bezeln och kronan ger inte bara klockan en distinkt estetik utan kommer också att patinera naturligt över tiden, vilket ger varje klocka en unik finish som berättar ägarens historia.

Vilka är de framträdande funktionerna i Cotton Candy Sepia-urtavlan?

Urtavlan i svart kompletteras med guldkantade visare och timmarkörer, fyllda med lume som lyser subtilt grönt i mörkret, och en lummad lollipop-sekundvisare för att hedra den klassiska dykarklockans tradition.

Vad representerar den rostiga bronsfärgen på Oris-logotypen?

Den rostiga bronsfärgen på Oris-logotypen ger en extra touch av tradition och förstärker klockans övergripande vintageestetik.

Hur påverkar oxidationen och patineringen av bronset klockans utseende över tid?

Bronset kommer naturligt att patinera och oxidera över tid, vilket ger varje klocka en unik finish som utvecklas och anpassas till ägarens användning och upplevelser.

Vad är kraftkällan för Cotton Candy Sepia?

Klockan drivs av ett schweiziskt mekaniskt urverk (Oris 733) som ger både tids- och datofunktioner med en imponerande kraftreserv på 38 timmar.

Finns det olika alternativ för band och armband?

Ja, Cotton Candy Sepia erbjuder flexibilitet med antingen en svart gummiband och bronsnålspänne eller ett flerdels bronserat metallarmband med vikspänne.

När förväntas Cotton Candy Sepia finnas tillgänglig för köp?

Klockan förväntas lanseras i november 2023.

Vad är det rekommenderade detaljhandelspriset för Cotton Candy Sepia?

För detaljerad information om priser, vänligen kontakta oss direkt, då vi undviker att nämna specifika belopp i denna sammanhang.

Hur kan jag göra Cotton Candy Sepia till min egen och vad är nästa steg?

Vi uppmanar dig att kontakta oss för att få mer information och göra denna unika och tidlösa klocka till en del av din personliga samling. Vi ser fram emot att assistera dig i ditt val och göra detta till en minnesvärd upplevelse.